Farnolle kimdir? Irkçı saldırı mı yapıldı?

Farnolle kimdir? UEFA Avrupa Ligi'nde dün akşam eleme mücadelesine çıkan temsilcimiz Yeni Malatyaspor'un kalecisi Fabian Farnolle'ye yapılan ırkçı saldırı, maçın önüne geçiyor. Sergen Yalçın'ın maç sonunda yaptığı açıklamalar sonrasında, Farnolle hakkında araştırma yapılmaya başlandı. İşte Farnolle kimdir? Irkçı saldırı mı yapıldı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Farnolle kimdir? Sergen Yalçın'ın maç sonunda yaptığı açıklamalar sonrasında, Farnolle hakkında araştırma yapılmaya başlandı. UEFA Avrupa Ligi'nde dün akşam eleme mücadelesine çıkan temsilcimiz Yeni Malatyaspor'un kalecisi Fabian Farnolle'ye yapılan ırkçı saldırı, maçın önüne geçiyor. İşte Farnolle kimdir? Irkçı saldırı mı yapıldı? Merak edilen detaylar haberimizde...

"MAYMUN HAREKETİ YAPMIŞLAR"

Maç sonunda konuşan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Kalecimize ırkçı şeyler yaptılar, soyunma odasında ağlıyordu. Kenardan maymun hareketi mi ne, ırkçı bir şey yapmışlar kalecimize... Avrupa'da bu tarz durumların yaşanması bizi üzüyor." dedi.

"BUNLAR UTANÇ DUYULACAK HAREKETLER"

Ardından TRT Spor'a konuşan Farnolle, "Utanç duyulacak hareketler vardı, kınıyoruz. Taraftarlar ülkeyi kötü temsil ediyorlar. Tabii ki futbolda böyle şeyler olacak ama bunlar utanç duyulacak hareketler. Buraya futbol oynamaya geliyoruz, bir şölen veriyoruz. Beyaz ve Afrikalı ayrımı yapmak utanç verici bir şey." dedi.

Farnolle kimdir? Irkçı saldırı mı yapıldı? ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor Irkçı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.