Farklı kimliklerle tam 11 kez korona aşısı yaptırdı! 84 yaşındaki adam 12. aşıyı yaptırırken yakalandı!

Dünya genelinde Omicron varyantı ile birlikte yeniden vaka sayılarında hızlı bir artış yaşanırken Hindistan'da akılalmaz bir olay yaşandı. 84 yaşındaki Brahmadeo Mandal isimli bir Hindistanlı, 12'nci koronavirüs aşısını olmak isterken yakalandı. Hindistanlı Mandal'ın farklı kimlik kartları ve telefon numaraları kullanarak 11 kez aşı yaptırmayı başardığı öğrenildi.

Brahmadeo Mandal isimli 84 yaşındaki Hindistanlı akrabalarının telefon numaralarını ve kimliklerini aldı. Farklı aşı merkezlerine giderek devletin izleme sistemini atlatarak 11 Covid-19 aşısı yaptırdı.

"HER SEFERİNDE DAHA İYİ HİSSEDİYORUM"

84 yaşındaki emekli bir postane çalışanı Brahmadeo Mandal, her seferinde ‘daha iyi hissettiğini’ aktardı.

Ancak yaşlı adam 12’nci dozu yaptırmaya gittiği sırada yakayı ele verdi. Hakkında soruşturma başlatıldı.

 

"AŞIDAN ÇOK FAYDALANDIM. BU YÜZDEN TEKRAR TEKRAR ALIYORUM"

Aşıdan en iyi şekilde yararlanmak istediğini aktaran yaşlı adam “Hükümet harika bir şey yaptı. Ben aşıdan çok faydalandım. Bu yüzden tekrar tekrar alıyorum” dedi.

AŞILAR SAYESİNDE DAHA ZİNDE HİSSEDİYOR

Aşılar sayesinde soğuk algınlığı yaşamadığını, kendini daha zinde hissettiğini söyleyen Mandal kronik sırt ağrılarının da geçtiğini belirtti.

 

Farklı kimliklerle tam 11 kez korona aşısı yaptırdı! 84 yaşındaki adam 12. aşıyı yaptırırken yakalandı! ile ilgili etiketler Hindistan aşı yaşlı covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.