Farkı ilk Safiye Soyman anladı!

'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla adını duyuran Neslihan Doğrusöz, cinsel tercihini değiştirdi. Adını değiştirip sakal ektiren Doğrusöz'ün ses tonundaki farklılığı yarışmada konuk jüri üyeliği yapan Safiye Soyman'nın fark ettiği ortaya çıktı.

İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran Neslihan Doğrusöz, cinsel tercihi değiştirdi. Geçtiğimiz günlerde sakal ektirdiği görülen Doğrusöz, adını da 'Doruk' olarak değiştirdi.

Son günlerde gündemden düşmeyen Doğrusöz'deki farkı ilk fark eden ise Safiye Soyman olmuş.

"ERKEK SESİ VAR"

Bir dönem yayınlanan İşte Benim Stilime konuk jüri olarak katılan Safiye Soyman, yarışmacı olan Neslihan Doğrusöz'ün karşısına gelmesiyle herkesi şaşırtan bir açıklama yaptığı ortaya çıktı. Soyman, "Sen tonun çok güzel. Alto, erkek sesi var. İnanılmaz güzel. Erkek sesiyle bayan sesi ayrıdır. Onda erkek sesi var." diyerek Doğrusöz'ü yanına çağırarak 'Yeşil Ördek' şarkısına düet yaptı.

 

 

 

Farkı ilk Safiye Soyman anladı! ile ilgili etiketler Safiye Soyman Neslihan Doğrusöz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.