Farah Zeynep Abdullah'tan Bergen Filmiyle İlgili Çarpıcı Açıklama Geldi!

Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programına Bergen filminin başrol oyuncuları Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu konuk oldu.

TV100'de yayımlanan Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programına katılan 'Bergen' filminin başrol oyuncuları Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu, Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı.

 Bergen filminin nasıl ortaya çıktığını, senaryoyu okuduğunda ne hissettiğini anlatan Farah Zeynep Abdullah, "Ben Bergen'i tanıyordum elbette ama tabii ki bu kadar hakim değildim. İlk okuduğumda senaryoyu şoke oldum. İnanılmaz etkilendim" ifadelerini kullandı.

Farah Zeynep Abdullah Bergen filmine ortak oldu - Birsen Altuntaş

"Psikolojik Şiddetin Ne Olduğunu Öğrendim"

Filmden ve senaryodan bir çok şey öğrendiğini söyleyen Farah Zeynep Abdullah, senaryonun ardından Mor Dayanışma'nın broşürlerini okuduğunu ve kadınların gündelik hayatta sistematik olarak şiddete uğradığını söyleyen Abdullah, "Biz Bergen olmadan önce ki hikayesinden başlıyoruz. Aslında hayalleri olan hayata karşı tutkuları olan bir kızın yolculuğuna tanık oluyoruz. Filmin bir yerinden sonra Bergen'leşiyor. Çok şey öğrendim. Gerçekten psikolojik şiddetin de ne olduğunu öğrendiğimi düşünüyorum" dedi.

Farah Zeynep Abdullah'tan Bergen Filmiyle İlgili Çarpıcı Açıklama Geldi! ile ilgili etiketler Farah Zeynep Abdullah film bergen
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.