Farah Zeynep Abdullah'tan Bergen filminin galasında "Erik Dalı" performansı!

“Acıların Kadını” olarak bilinen arabesk müziğinin sevilen isimlerinden Bergen filminde aynı karaktere hayat veren Farah Zeynep Abdullah, galanın hemen ardından gerçekleştirilen partide “Erik dalı” oynayarak kurtlarını döktü.

Ve sonunda “Acıların Kadını” Bergen’in hayatını anlatan film gösterime girdi. Filmin galası izleyenler tarafından tam not alırken oyuncular ve ekip arasında düzenlenen partide herkes doyasıya eğlendi. En çok ilgiyi de Bergen filminin başrol oyuncularından Farah Zeynep Abdullah çekti.

Gecenin hemen sonunda düzenlenen partide kurtlarını döken başarılı isim “Erik dalı” şarkısında oynadığı anlarla galaya damgasını vurdu. Oyuncunun hayranları sahnedeki bu özel anları sosyal medya üzerinden paylaşarak beğeni yağmuruna tuttu.

Farah Zeynep Abdullah'tan Bergen filminin galasında "Erik Dalı" performansı!

BERGEN FİLMİ VİZYONA GİRİYOR

“Acıların kadını” Bergen’in hayatını anlatan film 4 Mart Cuma gününde vizyona girdi. Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah ile Erdal Beşikçioğlu’nun oynadığı filmde Ali Seçkiner Alıcı, Nergis Öztürk, Şebnem Sönmez, Ahmet Kayakesen, Nurcan Eren, Suzan Kardeş ve Arif Pişkin gibi ünlü isimlerde yer aldı.

Farah Zeynep Abdullah'tan Bergen filminin galasında "Erik Dalı" performansı! ile ilgili etiketler Farah Zeynep Abdullah bergen erik dalı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.