Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde olduğu Bergen Filminden ilk tanıtım geldi!

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde olduğu Bergen Filminden ilk tanıtım geldi. Sanatçı Bergen'in hayatını konu alan film yakında vizyona girecek.

Eski eşi tarafından 1989'da yılında öldürülen sanatçı Bergen'in hayatını konu alan Bergen Filminin ilk tanıtımı yayınlandı. Bergen'i ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah canlandırıyor.

İLK TANITIM GELDİ

Yönetmenliğini Caner Alper ve Mehmet Binay'ın yaptığı ve oyuncu kadrosunda Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu, Tilbe Saran, Nergiz Öztürk ve Şebnem Sönmez'in yer aldığı Bergen Filmi Şubat 2022'de vizyona girecek.

Bergen'in acı ve dram dolu hayatının birebir anlatılacağı Bergen Filminin danışman kadrosunda sosyolog Meral Özbek, gazeteci Tuğrul Eryılmaz, psikiyatr Cemal Dindar, edebiyatçı Murat Özyaşar ve edebiyatçı Yavuz Ekinci’den oluşuyor. Filmde Bergen sadece bir “kurban” değil, müzisyen yönüyle de öne çıkan bir kahraman olarak anlatılacak.

 

Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde olduğu Bergen Filminden ilk tanıtım geldi! ile ilgili etiketler Farah Zeynep Abdullah bergen filmi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.