Farah Zeynep Abdullah'a küfür etti! Masumlar Apartmanı'nın İnci'si soluğu savcılıkta aldı!

Farah Zeynep Abdullah'a küfür etti! Masumlar Apartmanı'nın İnci'si soluğu savcılıkta aldı! Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakteri ile gönüllerde taht kuran yıldız oyuncu Farah Zeynep Abdullah'a takipçisi küfür etti.

Farah Zeynep Abdullah'a küfür etti! Masumlar Apartmanı'nın İnci'si soluğu savcılıkta aldı!

Farah Zeynep Abdullah'a küfür! Masumlar Apartmanı'nın İnci'si soluğu savcılıkta aldı! Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakteri ile gönüllerde taht kuran yıldız oyuncu Farah Zeynep Abdullah'a takipçisi küfür etti.

Takipçisini yorumu karşısında bir an afallayan güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah, soluğu savcılıkta aldı. Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakteri ile milyonların sevgilisi olan ve sezon finali ile birlikte diziden ayrılan sanatçı Farah Zeynep Abdullah'a takipçisi ne dedi?

TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin hüzünlü sezon finali sonrası diziden ayrılan güzel oyuncu bu kez başka bir olay yüzünden gündeme geldi. Takipçisi ile karşı karşıya gelen Farah Zeynep Abdullah savcılığa koştu.

Güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın saçlarını yeşile boyatmasının ardından sosyal medyada bu konu hakkında bir çok yorum yapıldı. Bazı takipçileri bu tarzı beğenirken bazıları ise beğenmediğini dile getirdi. Ancak güzel oyuncunun takipçilerinden biri haddini aşan bir yorum yapınca Farah Zeynep Abdullah oldukça sinirlendi. Bu yorum karşısında şaşkına dönen ve fazlasıyla sinirlenen Farah Zeynep Abdullah, ''Beni küçük düşürdü'' diyerek savcılığa şikayette bulundu.

Farah Zeynep Abdullah'ın yeşil saçı için yorumda bulunan bir takipçisi haddini aşarak "Yeşil saç ne Zeynep, iyice b...k gibi olmuşsun" yazdı. Bu yoruma oldukça öfkelenen Farah Zeynep Abdullah, küçük düşürüldüğünü belirterek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Son dönemde sık sık takipçileri ve hayranları ile karşı karşıya gelen Farah Zeynep Abdullah'ın, bu tarz haberlerle gündeme gelmekten oldukça rahatsız olduğu öğrenildi

 

Farah Zeynep Abdullah'a küfür etti! Masumlar Apartmanı'nın İnci'si soluğu savcılıkta aldı! ile ilgili etiketler Farah Zeynep Abdullah masumlar apartmanı inci
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.