Farah Zeynep Abdullah ve Reynmen birlikte görüntülendi!

Farah Zeynep Abdullah ve Reynmen birlikte görüntülendi. Ünlü oyuncu Reynmen adındaki sosyal medya fenomeni ile geçtiğimiz hafta görüntülenmişti. Kısa süre sonra tekrar birlikte görüntülendi.

Farah Zeynep Abdullah ve Reynmen birlikte görüntülendi. Çift bir restoranda baş başa yemek yerken görüldü. Bir süredir birlikte oldukları bilinen Abdullah ile Reynmen aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyorlar.

Farah Zeynep Abdullah ve Reynmen birlikte görüntülendi!

Sabah'ın haberine göre; ünlü çift, mekanda tedbiri elden bırakmadı ve görüntülenme ihtimaline karşı birbirlerine mesafeli oturdu. Abdullah ve Reynmen'in yemek sırasında şakalaşmaları ve romantik halleri dikkatlerden kaçmadı.

Farah Zeynep Abdullah, 2019 yılının son aylarında aşk yaşamaya başladığı Doğu Demirkol ile yaklaşık üç aylık ilişki sonrası ayrılmıştı. Reynmen ise 'Zalim İstanbul'un güzel oyuncusu Bahar Şahin ile aşk yaşamıştı.

Farah Zeynep Abdullah ve Reynmen birlikte görüntülendi! ile ilgili etiketler Farah Zeynep Abdullah Reynmen fotoğraf Aşk
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.