Farah Zeynep Abdullah sevgilisi DJ Artz ile aşk pozunu paylaştı

Başrolünde yer aldığı TRT1'de ekrana gelen Masumlar Apartmanı dizisinin kadrosundan ayrılan ve hayat verdiği İnci karakteriyle adından söz ettiren 32 yaşındaki oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Instagram hesabından aşk yaşadığı sevgilisi DJ Efe Çelik ile romantik bir karesini yayınladı.

Yaklaşık dört aydır aşk yaşadığı DJ Artz lakaplı sevgilisi Efe Çelik ile çekilen romantik karesini 'Çaldığın o kalbi yerine koy lütfen' notuyla 1,6 milyon takipçili Instagram hesabından yayınlayan güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah'a takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.

Farah Zeynep Abdullah sevgilisi DJ Artz ile aşk pozunu paylaştı

DJ Artz isesevgilisinin paylaşımına esprili bir yorum yaparak "İlk kavgada arşivlenir" yazdı. Son olarak 'Masumlar Apartmanı'nda İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah'ın müzisyen sevgilisi DJ Artz ile çektirdiği fotoğraf sosyal medyayı salladı.

 Farah Zeynep Abdullah sevgilisi DJ Artz ile aşk pozunu paylaştı

Gerçek adı Efe Çelik olan ünlü DJ ve müzik prodüktörü DJ Artz de sevgilisiyle çekilen başka bir kareyi Instagram hesabından paylaştı.

 

Farah Zeynep Abdullah sevgilisi DJ Artz ile aşk pozunu paylaştı ile ilgili etiketler Farah Zeynep Abdullah Sosyal Medya Efe Çelik DJ Artz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.