Farah Zeynep Abdullah Kilo mu aldı? Masumlar Apartmanı İnci kaç kilo aldı?

Farah Zeynep Abdullah kilo mu aldı? Masumlar Apartmanı İnci kaç kilo aldı? TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı'nda İnci karakterine hayat veren ünlü güzel Farah Zeynep Abdullah kilolu haliyle dikkat çekti. İzleyenler Farah Zeynep Abdullah'ın kaç kilo olduğunu merak ediyor. İşte detaylar...

Farah Zeynep Abdullah kilo mu aldı? Masumlar Apartmanı'nın İnci'si kaç kilo aldı sorularının yanıtı haberimizde.


FARAH ZEYNEP ABDULLAH KİLO MU ALDI?

Farah Zeynep Abdullah boyu: 1.61 cm

Farah Zeynep Abdullah yaşı: 17.08.1989 doğumlu

Farah Zeynep Abdullah kilo: 52 kg

Farah Zeynep Abdullah burcu: Aslan

Farah Zeynep Abdullah kimdir?

Farah Zeynep Abdullah, 17 Ağustos 1989’da İstanbul’da doğmuştur. Irak Türkmenlerinden olan bir baba ile Türk ve Boşnak kökenli bir annenin kızı olarak İstanbul’da doğdu.Lisenin bir kısmını İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi’nde okumuştur. Ancak daha sonra babasının işi gereği kaydını aldırarak İngiltere’de lise öğrenimini tamamlamıştır. Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizinin 2’nci sezonundan sonra, diziden ayrılarak, oyunculuk kariyeri için kaydını dondurduğu Kent Üniversitesi (İngiltere) Fransızca-Drama bölümüne dönüp, eğitimini tamamlamış ve 2013’te diplomasını almıştır. Ayrıca, kadın-erkek eşitliği ile ilgili bir kampanya olan HeForShe reklamında oynamıştır.Amnesty Türkiye’nin de gönüllü destekçisidir.

Farah Zeynep, üniversiteye başlamaya hazırlanırken Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizi için teklif geldi. İngiltere’ye, okuluna dönmesine üç gün kala deneme çekimlerinde başarılı bulunduğunu ve Aylin rolüne seçildiğini öğrenmiştir. Bu dizide dört çocuklu bir ailenin ikinci çocuğu olan Aylin’i canlandırmıştır.Daha sonra Yılmaz Erdoğan’ın filmi Kelebeğin Rüyası’nda oynamıştır.Bu filmde başrolleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat ile paylaşmıştır.


MASUMLAR APARTMANI İNCİ KAÇ KİLO?

Farah Zeynep Abdullah boyu: 1.61 cm

Farah Zeynep Abdullah yaşı: 17.08.1989 doğumlu

Farah Zeynep Abdullah kilo: 52 kg

Farah Zeynep Abdullah burcu: Aslan

Farah Zeynep Abdullah kimdir?

Farah Zeynep Abdullah Kilo mu aldı? Masumlar Apartmanı İnci kaç kilo aldı? ile ilgili etiketler Farah Zeynep Abdullah farah zeynep abullah kilo
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.