Farah Zeynep Abdullah Ameliyata Alındı! Köpek Saldırdı! Ünlü Oyuncunun Durumu Riskli Mi?

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah köpek kavgası yüzünden ne yazık ki hastanelik oldu. Apar topar hastaneye kaldırılan Abdullah'ın başına gelmeyen kalmadı. Serçe parmağı kırılan ve tırnağı çıkan ünlü oyuncu acilen ameliyata alındı. Ünlü oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. TRT 1'in en sevilen dizisi olan Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılan oyuncu Farah Zeynep Abdullah, köpeklerinin kavgasını ayırmak isterken büyük bir talihsizlik yaşadı.

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah köpek kavgası yüzünden ne yazık ki hastanelik oldu. Apar topar hastaneye kaldırılan Abdullah'ın başına gelmeyen kalmadı. Serçe parmağı kırılan ve tırnağı çıkan ünlü oyuncu acilen ameliyata alındı.

Farah Zeynep Abdullah Ameliyata Alındı! Köpek Saldırdı! Ünlü Oyuncunun Durumu Riskli Mi?

Ünlü oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. TRT 1'in en sevilen dizisi olan Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılan oyuncu Farah Zeynep Abdullah, köpeklerinin kavgasını ayırmak isterken büyük bir talihsizlik yaşadı.

Farah Zeynep Abdullah Ameliyata Alındı! Köpek Saldırdı! Ünlü Oyuncunun Durumu Riskli Mi? - Resim : 2

Hastanelik olan başarılı oyuncu, fotoğraf paylaşıp başına gelenleri hayranlarına duyurdu. TRT ekranlarında yer alan 'Masumlar Apartmanı' dizisinde canlandırdığı 'İnci' karakterine son veren Farah Zeynep Abdullah, hayranlarını büyük bir üzüntüye uğrattı.

Farah Zeynep Abdullah Şok Yaşadı

 

Yeni dizi projelerinde yer alacağı konuşulan 31 yaşındaki genç oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu en son paylaşım ise yürekleri ağızlara getirdi. Bütün parmaklarının sargılı olduğu şekilde kameralara poz veren Farah Zeynep Abdullah, köpekleri kavga ederken araya girdiği için serçe parmağının kırıldığını belirtti.

Farah Zeynep Abdullah Ameliyata Alındı! Köpek Saldırdı! Ünlü Oyuncunun Durumu Riskli Mi? - Resim : 3

Ayrıca, baş parmak tırnağının çıktığını Instagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraf ile belirtti. Büyük bir şok yaşadığını ifade eden Abdullah korku dolu anlarını hayranları ile paylaştı. 

Farah Zeynep Abdullah Ameliyata Alındı! Köpek Saldırdı! Ünlü Oyuncunun Durumu Riskli Mi? - Resim : 4

Eylül ile Bodi'nin Kavgası Hastanelik Etti

 

Hastanede müzisyen arkadaşı DJ Artz ile birlikte kalan başarılı oyuncu, paylaşımına; "Fotoğraf koymak istemedim. Ancak Eylül'le Boldi ciddi anlamda kavga ettiler. Kavgayı ayırmaya çalışırken bir anda serçe parmağım kırıldı, baş parmak tırnağım ise düştü.

Farah Zeynep Abdullah Ameliyata Alındı! Köpek Saldırdı! Ünlü Oyuncunun Durumu Riskli Mi? - Resim : 5

Bir anda kendimi hastanede buldum, dikiş atıldı, olay bu şekilde yaşandı dedi.  Sonra ise takipçilerinden geçmiş olsun mesajları alan Farah Zeynep Abdullah, "Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İki köpeğim kavga ettiği için hastanedeyim dedi.

Farah Zeynep Abdullah Ameliyata Alındı! Köpek Saldırdı! Ünlü Oyuncunun Durumu Riskli Mi? ile ilgili etiketler Farah Zeynep Abdullah
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.