Farah gündem olmak için bunu da yaptı! Türkiye yanarken O saçlarını taramaya devam ediyor!

Türkiye'de orman yangınları devam ederken gerek siviller gerekse devlet yetkilileri yangın yerinde mücadeleye devam ediyor. Kimi ünlüler ise sosyal medya hesabından yangına körükle gitmeye meyilli. Masumlar Apartmanı dizisiyle tanınan Farah Zeynep Abdullah bu günlerde gündem olmak için bakın ne yaptı?

Başta Antalya'nın Manavgat ilçesi olmak üzere Türkiye'nin pek çok noktasında çıkan orman yangınları 83 milyonun ciğerlerini yakmış durumda. Birçok yerde söndürülen ancak kimi bölgelerde hızla devam eden yangınlarla mücadelede devlet ve millet el ele vererek mücadeleye devam ediyor.

Magazin dünyasının ünlü isimlerinden ve Masumlar Apartmanı dizisiyle tanınan Farah Zeynep Abdullah ise eski Orman Bakanı Veysel Eroğlu'nun 2016 yılında attığı bir twite cevap yetiştirmekle meşgul. Gündem olabilmek için 2016 yılına kadar inmeyi göze alan oyuncu, birçok takipçisinden tepki aldı.

Farah gündem olmak için bunu da yaptı! Türkiye yanarken O saçlarını taramaya devam ediyor!

Farah, Eski Orman Bakanı Veysel Eroğlu’nun 2016’da attığı; ”Orman yangınlarını önleme hususunda Afrika’ya, Balkanlara, Orta Asya’ya hizmet verebilecek durumdayız.” tweetine; "”Selam Veysel bey utanıp bari şu tweetleri silin ya” cevabını verdi.

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah: MS şüphesi ile iki kez test yaptırdım

Farah gündem olmak için bunu da yaptı! Türkiye yanarken O saçlarını taramaya devam ediyor! ile ilgili etiketler Farah Zeynep Abdullah Orman Yangını Veysel Eroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.