Fantastik Canavarlar serisinin üçüncü filminin yeni fragmanı yayınlandı!

Harry Potter'ın evreninde eski dönemde geçen Fantastik Canavarlar'ın üçüncü filmi Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları'nın yeni bir fragmanı paylaşıldı. Filmin oyuncuları arasında Mads Mikkelsen, Jude Law, Katherine Waterston, Eddie Redmayne, Ezra Miller, Alison Sudol, Dan Fogler ve Jessica Williams gibi isimler bulunuyor.

Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları filminin 15 Nisan 2022'de vizyona girmesi bekleniyor. Filmin yönetmenliğini David Yates, senaristliğini ise J.K. Rowling ve Steve Kloves üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Mads Mikkelsen, Jude Law, Katherine Waterston, Eddie Redmayne, Ezra Miller, Alison Sudol, Dan Fogler ve Jessica Williams gibi isimler bulunuyor.

Fantastik Canavarlar serisinin üçüncü filminin yeni fragmanı yayınlandı!

Takipçileri yeni fragmanın, eski paylaşılan fragmana göre daha fazla aksiyon içerdiğini ve büyü dünyasına daha fazla girdiğini düşünüyor.

Fantastik Canavarlar serisinin üçüncü filminin yeni fragmanı yayınlandı! ile ilgili etiketler harry potter Fantastik Canavarlar dumbledore warner bros
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.