Fanatik Galatasaraylı Pelin Öztekin karakolluk oldu! Locayı basıp kavga çıkardılar!

Kısa bir süre önce aramızdan ayrılan ünlü tiyatrocu Rasim Öztekin’in kızı Pelin Öztekin karakolluk oldu. 23 Ocak tarihinde Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan maçı izlemeye giden Öztekin soluğu karakolda aldı. Öztekin’in arkadaşı yan locada bulunan seyirciyle kavga edince tatsız olaylar yaşandı.

Tıpkı babası Rasim Öztekin gibi fanatik bir Galatasaraylı olan Pelin Öztekin, 23 Ocak tarihinde Galatasaray ile Trabzonspor arasında NEF Stadyumu’nda oynanan maçı izlemeye gitti. Locada maçı seyrederken Öztekin'in iş insanı arkadaşı Kerem Argüden ile yan locadaki iş insanı Osman Altunterim arasında bir anda tartışma yaşandı.

İddialara göre; locadaki iş adamının Öztekin ile arkadaşlarının bulunduğu locayı bastı. Bu olayın akabinde kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Ünlü oyuncu tarafların arasına girerek sakinleştirmeye çalışırken Altunterim, "Sen kimsin neden buradasın, seni buraya kim aldı" diyerek Öztekin’e tepki gösterdi.

Fanatik Galatasaraylı Pelin Öztekin karakolluk oldu! Locayı basıp kavga çıkardılar!

Olaya müdahale için gelen güvenlik ise daha sonrasında tarafları karakola götürdü.

Oyuncu Pelin Öztekin, kendisine sözlü şiddet girişiminde bulunan Osman Altunterim'den şikayetçi oldu. Altunterim de hakaret ve tehditlere maruz kaldığını iddia ederek Öztekin’den şikayetçi olurken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Fanatik Galatasaraylı Pelin Öztekin karakolluk oldu! Locayı basıp kavga çıkardılar! - Resim : 2

Pelin Öztekin son olarak da dün akşam Süper Lig’de oynanan Beşiktaş Galatasaray derbisini yakın arkadaşı Kerem Argüden ile birlikte locadan izledi.

Fanatik Galatasaraylı Pelin Öztekin karakolluk oldu! Locayı basıp kavga çıkardılar! ile ilgili etiketler Pelin Öztekin Galatasaray loca kerem argüden Osman Altunterim
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.