Falçatalı cani durmak bilmiyor!

Ukraynalı eşi Hanna Butym’in yüzünü falçata ile paramparça eden Mesut Öztürkmek hakkında 20 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Butym'in sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ise kan dondurdu. Kabusun bitmediğini söyleyen Butym, ölüm tehditleri almaya devam ettiğini belirtti.

İstanbul'da yaşayan 28 yaşındaki Ukrayna uyruklu Hanna Butym, iki buçuk yıldır evli olduğu ve boşanma davası açtığı eşi Mesut Öztürkmen hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.

ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE FALÇATALI DEHŞET

15 Ocak günü Florya'da bulunan bir alışveriş merkezine giden Butym, burada 45 yaşındaki eşi Mesut Öztürkmen'in falçatalı saldırısına uğradı. Olay yerine giden güvenlik güçleri Öztürkmen'i gözaltına aldı. Yüzünden ağır bir şekilde yaralanan Ukraynalı kadın ise hastanede tedavi altına alındı.

Paramparça olan yüzünün fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan Butym sesinin daha gür duyurulmasını istedi.

"YÜZÜM FELÇLİ KALACAK"

“Boşanmak istediğim, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan adam tarafından falçata ile saldırıya uğradım. Yüzüm felçli kalacak. Ve beni hâlâ öldürmekle tehdit ediyor. Allahım lütfen beni koru” ifadesini kullandı.

Falçatalı cani durmak bilmiyor!

'ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS' SUÇUNDAN TUTUKLANDI

Gözaltına alınan cani koca da ‘öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklandı.

OLAYIN DETAYLARI İDDİANAMEDE

Hürriyet'ten Burcu Burtul Uçar'ın haberine göre; Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırladığı iddianamede vahşete giden süreç tüm detaylarıyla anlatıldı.

İddianamede olay şöyle aktarıldı:

Boşanma davası ve uzaklaştırma kararını öğrenen Öztürkmen öfkelenerek eşine ulaşmak için araştırmalar yapmaya başladı. Telefon ve sosyal medya gibi iletişim kanallarından eşine ulaşamayan Öztürkmen çocuğunun sosyal medya hesabından eşinin kız kardeşini takibe aldı. Eşinin kız kardeşinin sosyal medya hesabında İstanbul’daki Aqua Florya alışveriş merkezinde çekilmiş fotoğraflarını görünce olay tarihinden bir gün önce AVM’ye gidip beklemeye başladı. İlk gün eşini göremeyen Öztürkmen ikinci gün olan 15 Ocak’ta da AVM’ye giderek beklemeye başladı. Öztürkmen eşi Hanna’yı kız kardeşi ve iki arkadaşıyla gördü. Öztürkmen, falçatayı çıkarıp eşinin göremeyeceği şekilde arkadan saldırarak kulağı ile burun arasındaki kısmı kesti.

Falçatalı cani durmak bilmiyor! ile ilgili etiketler İstanbul Kadın falçata ukraynalı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.