Falcao ve eşi Lorelei Taron'dan flaş karar! Kolombiyalı yıldız ayrılmak istiyor

İki sene önce on binlerce kişinin coşkuyla havalimanında karşıladığı Radamel Falcao'yu, son St. Johnstone maçında yüzlerce kişi protesto etti. Hatta tepki ailesine kadar uzanınca yıldız oyuncu ayrılık kararı aldı. "Bay bay Falcao" tezahüratları üzerine Lorelei Taron gözyaşlarına hakim olamadı.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın Feghouli'yle birlikte kibarca kapıyı gösterdiği Radamel Falcao, seyirci desteğini de kaybetti. Sarı-Kırmızılı taraftarlar yıldız ismi St. Johnstone maçında protesto etti.

Sabah'ın haberine göre; St. Johnstone maçında kadroya alınan Falcao, ailesine locada yer ayırdı. Yıldız oyuncu ilk şoku ısınma hareketleri sırasında yaşadı. Taraftarlar tarafından yumruk şova en başta çağrılmaya alışmış Falcao, tribüne en son davet edilen isimdi.

Taraftarlar 1-1 biten maçın ardından üzgün şekilde stadı terk ederken, Kolombiyalı yıldızın eşi Lorelei Taron'u tribünde fark ettiler ve locaya doğru uzun süre, "Bay bay Falcao" diye tempo tuttular. Eşi için söylenen olumsuz tezahüratlarla morali de bir hayli bozulan Lorelei Taron'un bu durumdan Radamel Falco'yu da haberdar etti.

Deneyimli oyuncu taraftarın da desteğini çekmesi üzerine, "Artık gitme zamanım geldi" kararı verdi. İkili, yaptıkları görüşmede yeni bir kulübe yelken açma zamanının geldiği konusunda hemfikir olup arayışları da hızlandırma kararı aldı.

Yıllık 5 milyon Euro garanti ücret, bonuslarla birlikte 7 milyon Euro maliyeti olan oyuncu, menajeri ile irtibata geçerek 2 yıllık anlaşma bulması halinde ayrılığa sıcak baktığını iletti.

Falcao ve eşi Lorelei Taron'dan flaş karar! Kolombiyalı yıldız ayrılmak istiyor

MUSLERA'NIN YERİNE KİM OYNAYACAK

1-1 biten St. Johnstone maçında penaltı&kırmızı kart faciası yaşayan kaleci Nando Muslera, kritik rövanşta forma giyemeyecek. Galatasaray taraftları İskoçya'da kaleyi kimin koruyacağını merak ediyor.

PSV eşleşmesinde yaptığı fahiş hatalar tura mal olan Uruguaylı kaleci, St. Johnstone maçında alınan beraberliğin de sorumlularından biriydi. Avrupa'da oynadığı son 38 maçta 4 galibiyet alabilen Sarı-Kırmızılılar'da teknik direktör Fatih Terim, kalede kimi oynatacağını kara kara düşünüyor.

Geçen sezon Muslera'nın sakat olduğu dönemde kaleyi koruyan Okan Kocuk, Giresunspor'a kiralandı. Diğer yedek kaleci Fatih Öztürk ise UEFA'ya bildirilen listeye yazılmadı. İskoçya'daki rövanş maçına İsmail Çipe ve Berk Balaban dışında altyapıdan 16 yaşındaki Jankat Yılmaz da götürülecek. Kaleci antrenörü Fadık Koşutan, idmanlarda tecrübesiz kalecilerle özel olarak ilgileniyor.

Muslera'nın ilk maçta kırmızı kart görmesinin ardından kaleye Berk geçmişti. Ancak rövanş mücadelesi ise İsmail Çipe formaya daha yakın.

Falcao ve eşi Lorelei Taron'dan flaş karar! Kolombiyalı yıldız ayrılmak istiyor ile ilgili etiketler Galatasaray Fernando Muslera radamel falcao St. Johnstone
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.