Radamel Falcao maskeyle oynayacak

Dünkü antrenmanda Kerem Aktürkoğlu ile kafa kafaya çarpışarak hastaneye kaldırılan Galatasaray'ın Kolombiyalı yılıdızı Radamel Falcao, ameliyat edili. Golcü futbolc, operasyonun iyi geçtiğini ve her şeyin yolunda olduğunu ifade etti.

Galatasaray’ın pazar günü gerçekleştirdiği antrenmanda girdiği hava topu mücadelesinde Kerem Aktürkoğlu ile kafa kafaya çarpışan ve yüz kemiklerinde kırıklar tespit edilen Radamel Falcao ameliyat edildi.

Ameliyatın ardından Kolombiyalı golcüden bir paylaşım geldi. Falcao, Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafa, “Tanrıya şükür her şey yolunda gitti. Mesajlarınız ve dualarınız için çok teşekkür ederim. Maskeli adam geliyor” notunu düştü.

35 yaşındaki santrforun eşi Lorelei Taron da kendi hesabından ameliyat sonrası eşinin fotoğrafını paylaşarak sevenlerinin merakını giderdi.

Galatasaray kulübü Falcao ve Kerem'in sağlık durumları hakkında şu açıklamayı yapmıştı: “Radamel Falcao’nun yüz kemiklerinde kırık tespit edildi. Oyuncumuzun bu akşam anestezi altında kapalı bir redüksiyon müdahalesi ile tedavisi planlandı. Yapılan tetkiklerinde herhangi bir problem ile karşılaşılmayan Kerem Aktürkoğlu ise tedbir amaçlı olarak gözetim altında tutulacaktır.”  

Yıldız futbolcunun sezonu kapatmadığı, son 4 maça yetişebileceği ve özel bir maskeyle top oynayacağı öğrenildi.

Radamel Falcao maskeyle oynayacak ile ilgili etiketler Galatasaray Falcao Lorelei Taron
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.