Falcao resti çekti!

Galatasaray'ın uzun süredir peşinde olduğu Kolombiyalı golcü Falcao'dan haber var. Fransız basını, Kolombiyalı oyuncuyla yapılan transfer görüşmelerinden Monaco'nun sonuç alamadığını duyurdu. Gazete, "Falcao uzatma teklifini reddetti, Galatasaray'a gidiyor" ifadelerine yer verdi.

Falcao konusunda Fransa'dan olumlu haberler geliyor. Kolombiyalı oyuncuyu elinde tutmak isteyen Monaco'nun, sözleşme uzatma için görüşmeler yaptığını duyuran L'Equipe gazetesi, bu kez Falcao'nun Monaco'yu reddettiğini duyurdu.

Fransız L'Equipe, piyasa değeri 6.7 milyon euro olan Falcao'nun, Monaco'dan gelen sözleşme uzatma teklifini geri çevirdiğini duyurdu. Kolombiyalı oyuncunun da Galatasaray'a imza atacağı vurgulandı.

METZ MAÇINDA FORMA GİYEMEDİ

Teknik Direktör Leonardo Jardim Jardim, son olarak, "Birinci golcüm Falcao. Ya da yeni transfer Ben Yedder'le birlikte oynatabilirim" şeklindeki açıklama yapmıştı.

Ancak Kolombiyalı golcü, Metz maçının kadrosunda yer almadı. Falcao'nun son idmanda sakatlandığı şeklinde iddialar var. Kendini riske etmek istemediği de konuşuluyor.

Radamel Falcao transferinin, bu hafta ortasına kadar resmiyete kavuşması ve Konyaspor maçında Nzonzi ile birlikte takımdaki yerini alması planlanıyor.

 

Falcao resti çekti! ile ilgili etiketler Galatasaray Fransa Kolombiya Falcao
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.