"Falcao buraya para için gelmedi!"

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Gaziantep FK maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in Radamel Falcao transferinden dolayı kendilerini tebrik ettiğini açıkladı.

Real Madrid ve Atletico Madrid'in Radamel Falcao'yu transfer etmek istediğini dile getiren Mustafa Cengiz, "Real Madrid ile görüştük ve Real Madrid yöneticileri, bize Falcao'yu istediklerini ancak Falcao'nun Galatasaray'a söz verdiğini dile getirmiş. Aynı şekilde Atletico Madrid de Falcao'yu istedi ama Falcao, Galatasaray'a geldi. Florentino Perez, Falcao transferinden dolayı bizi tebrik etti" dedi.

Falcao'nun Monaco'nun 9 milyon euroluk sözleşme uzatma teklifini reddettiğini ve Galatasaray'a para için gelmediğini ifade eden Cengiz, "Falcao büyük karakter, büyük bir futbolcu. Geldiği zaman ölümüne oynadı, bir ödem oluştu ve şu anda geçmesi gerekiyor. Falcao buraya para için gelmedi ve Monaco'nun 9 milyon euroluk sözleşme uzatma teklifini reddetti" şeklinde konuştu.

"Falcao buraya para için gelmedi!" ile ilgili etiketler Mustafa Cengiz Real Madrid Falcao
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.