Falcao ayrılık iddialarına cevap verdi

Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal'e transfer olacağı konuşulan Galatasaray'ın Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao, hakkında çıkan ayrılık iddialarına cevap verdi.

ESPN'e verdiği röportajın ikinci kısmında hakkında çıkan Suudi Arabistan iddialarıan değinen Falcao, "Bana Suudi Arabistan'a gitme ihtimali ile ilgili kesinlikle bir şey söylenmedi. Hiçbir şey bilmiyorum ve birileriyle temasa geçmedim." dedi.

Falcao ayrılık iddialarına cevap verdi

Suudi Arabistan'dan teklif almadığını açıklayan Falcao, söz konusu liglerle ilgili görüşlerini dile getirdi ve "Futbol gelişti ve birçok lig büyüdü. Rekabetçi oyunculara sahipler. Muhtemelen İtalya, İspanya, İngiltere gibi değil ancak Çin Ligi, Güney Kore Ligi ve Amerika Ligi çok gelişti. Buradaki oyuncularla karşılaşınca "Kolay değil" diyorsunuz. İyi hazırlanan, güçlü oyuncular var. Futbolda eşitlenme oldu fakat Avrupa'nın en iyi kulüplerinin diğer liglerle olan mesafesi değişmedi." dedi.

 Kolombiya Milli Takımı ile şampiyonluk yaşamak istediğini dile getiren 34 yaşındaki golcü Avrupa'da futbol oynamak için kendisini iyi hissetiğini ifade ederek, "Hayal kurmamı sürdürmemi ve aynı istekle çalışmaya devam etmemi sağlayan motivasyonlardan biri bu. Beni çok motive ediyor. Halen Avrupa'da mücadele etmek için iyi hissediyorum. Şampiyonlar Ligi veya UEFA Avrupa Ligi'nde rüya bir sezon geçirmek adına bir şeylerin olması için fırsat istiyorum." ifadesini kullandı.

Falcao'nun Galatasaray performansı
Sezon başında Monaco'dan transfer edilen Radamel Falcao, Galatasaray formasıyla çıktığı 14 lig maçında 9 gol 1 asistlik bir performans sergiledi.

Tecrübeli forvet; 3 Şampiyonlar Ligi ve 3 Türkiye Kupası maçında toplam 1 gol attı

 

Falcao ayrılık iddialarına cevap verdi ile ilgili etiketler Galatasaray Falcao Süper Lig al hilal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.