Falaka teklifi yapılan kadından tüyler ürperten sözler: Falakanın kurallarından bahsetti!

Geçtiğimiz günlerde para karşılığı Erkan T. isimli bir sapığın kadınların ayaklarını bağlayıp falakaya yatırması skandalında yeni detaylar ortaya çıktı. Kargo çalışanı Erkan T.'nin falakaya yatırma teklifinde bulunduğu bir kadın atılan mesajları da göstererek nasıl ikna edilmeye çalışıldığını açıkladı. N.K. isimli kadın "Falakanın kurallarından bahsetti. Bu olaydan çok büyük paralar kazandığını söylüyordu" dedi.

Kayseri'de Erkan T. isimli bir kargo çalışanının para karşılığında kadınları evine çağırıp, falakaya yatırması skandalının detayları ortaya çıktı. 

Erkan T.'nin güzel ve çirkin diyerek de sınıflandırdığı kadınların gözlerine uyku bandı, ayaklarını kelepçe ve eşarpla bağlayıp falakaya yatırdığı görüntülerin ortaya çıkmasının ardından gözaltına alındı.

FENOMEN OLMAK İÇİN YAPMIŞ

İfadesinde görüntüleri kadınların rızası dahilinde çektiğini ifade eden Erkan T., suç olabileceğini düşünmediğini ve internette fenomen olmak için böyle bir şey yaptığını iddia etti. Hakkında 'müstehcenlik' ve 'cinsel taciz' suçundan soruşturma başlatılan Erkan T., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Falaka teklifi yapılan kadından tüyler ürperten sözler: Falakanın kurallarından bahsetti!

"KABUL ETMESEM DE MESAJLA İKNA ETMEYE ÇALIŞTI"

Erkan T.'nin çektiği görüntüleri ortaya çıkartan N.K. ise yaşadıklarını DHA'ya anlattı. N.K., Kayseri'de yaşadığı dönemde Erkan T.'nin ailesinin, kendi evinde kiracı olduklarını ve bu nedenle tanıştıklarını söyledi. Erkan T.'nin kendisine de kadınlara yaptığı olayı teklif ettiğini anlatan N.K., "Erkan T.'nin annesi ve babası benim evimde kiracı olarak otuyorlardı. Babası bana arazisi olduğunu ve evle takas etmek istediğini söyledi. Ben kabul ettim ve Zonguldak'a döndüm. Ben toplamda 70 bin lira para verdim. Orada oğlu Erkan T. üzerinden bu işleri görüşüyorduk. Hayatım boyunca bir defa gördüm kendisini. Sonra telefondan görüşüyorduk. Ardından bana böyle bir iş yaptığını anlatarak teklif etti. Ben de böyle bir şeyin mümkün olmadığını söyledim. Ne kadar kabul etmesem de mesaj atarak ikna etmeye çalıştı. Falakanın kurallarından bahsediyordu" dedi.

"ÇOK BÜYÜK PARALAR KAZANDIĞINI SÖYLÜYORDU"

N.K., geçen yıl aralık ayında Zonguldak Adliyesi'ne yaptıkları suç duyurusunda savcılığın, fuhuş ve fuhşa aracılık etmekten yeterli delil olmadığı ve yaralama suçundan ise görüntüdeki kadınların rızası bulunduğu gerekçesiyle kavuşturmaya yer olmadığına dair karar verdiğini anlattı. WhatsApp mesajlarını da savcılığa sunduğunu ifade eden N.K., "Ben ileride bir şey olursa, bana karşı bir iftira atarsa diye onu konuşturdum mesajlarda. Sonra şikayetçi oldum. Ben size yardımcı olacağım ama bunun bir karşılığı olacak diyordu. Ben hasta olan annesini ameliyat ettireyim ama böyle bir şey benden istememesini istedim. Ben o sırada eşimden ayrılmış ve iki çocuğum vardı. Yeniden evlendikten sonra eşim telefondaki mesajları gördü ve durumu anlattım. Beraber şikayetçi olduk, ancak savcılık reddetti. Serbest kaldı şimdi. Savcılık rıza diyor ama böyle bir şeyi kabul etmiyorum. Bana bunu yaşamadığımı söylediler. İlla yaşamak mı gerekiyor? Ben yaşasam belki korkup kenara geçecektim. Bundan çok büyük paralar kazandığını söylüyordu. Cezasını çekmeli" diye konuştu.

Falaka teklifi yapılan kadından tüyler ürperten sözler: Falakanın kurallarından bahsetti! - Resim : 2

'BU İŞİ YAPMAYA DEVAM EDECEK'

N.K.'nın eşi ise hukuk mücadelesini sürdüreceklerini ifade ederek, "Erkan T., savcılıktan bir şey çıkmayacağını bize söylüyordu. Bu şahsın bilgilerini medyaya aktarmak zorunda kaldık. Bu kişiyi bırakmışlar. Biz mücadelemize devam edeceğiz. Bu kişi bu işe yine devam edecek. Biz de bu işin peşini bırakmayacağız" diye konuştu.

Falaka teklifi yapılan kadından tüyler ürperten sözler: Falakanın kurallarından bahsetti! - Resim : 3

 

Falaka teklifi yapılan kadından tüyler ürperten sözler: Falakanın kurallarından bahsetti! - Resim : 4

Falaka teklifi yapılan kadından tüyler ürperten sözler: Falakanın kurallarından bahsetti! - Resim : 5

 

 

Falaka teklifi yapılan kadından tüyler ürperten sözler: Falakanın kurallarından bahsetti! ile ilgili etiketler mesaj Kadın falaka
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.