Fakir: Bir Hint Fakirinin Olağanüstü Yolculuğu filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Komedi ve dramın bir arada olduğu Fakir: Bir Hint Fakirinin Olağanüstü Yolculuğu filmi bugün televizyon ekranlarında bulaşacak. Oldukça beğenileri üzerine toplayan filmin konusu kadar oyuncu kadrosu da merak edilmektedir. İşte Fakir: Bir Hint Fakirinin Olağanüstü Yolculuğu filmine dair detaylar...

2018 yılında vizyona giren komedi ve dramın bir arada olduğu efsanevi film aslınsa bir kitaptan uyarlamadır. Film "Bir IKEA Dolabında Mahsur Kalan Hint Fakiri'nin Olağanüstü Yolculuğu" adlı romandan uyarlanmıştır. Filmde Aja'nın annesinin ölümünün ardından hiç tanımadığı babasını bulmak için Fransa'ya gitmesini ve bu yolculuğun başka maceralara gebe oluşunun hikâyesini anlatılıyor. Başarılı oyuncuların bulunduğu filmin yönetmenliğini Ken Scott üstlenmiştir. Fakir: Bir Hint Fakirinin Olağanüstü Yolculuğu filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Fakir: Bir Hint Fakirinin Olağanüstü Yolculuğu filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

FAKIR: BIR HINT FAKIRININ OLAĞANÜSTÜ YOLCULUĞU FILMI KONUSU

Hindistan'da Racastan sokaklarında yaşayan genç Hint Fakiri Aja, annesinin ölümünden sonra hiç tanımadığı babasını bulmak üzere Fransa'ya gitmeye karar verir. Ancak Paris'e ayak bastığı andan itibaren hiçbir şey planladığı gibi gitmez. Tuhaf bir taksi şoförüyle yaptığı yolculuk sonunda kendini şehir dışındaki bir IKEA'da, üstelik Marie adlı güzel bir kıza sırılsıklam aşık olmuş bir şekilde bulur. O da yetmez, yanlışlıkla bir dolabın içinde kapalı kalarak Avrupa'da bambaşka bir yere kargolanır. Sınır polislerinden ve Somalili mültecilerden uzak durmaya çalışırken yol boyunca birbirinden renkli ve eğlenceli karakterlerle tanışır. Roma'da dans pistlerinden Akdeniz'de sıcak hava balonuna uzanan bir dizi eğlenceli yolculuk yapar. Tek istediği sağ salim Paris'e hayallerine geri dönebilmektir.

FAKIR: BIR HINT FAKIRI'NIN OLAĞANÜSTÜ YOLCULUĞU FILMI OYUNCU KADROSU

-Barkhad Abdi
-Erin Moriarty
-Bérénice Bejo,Sarah
-Jeanne Labrosse
-Dhanush
-Gérard Jugnot
-Seema Biswas

Fakir: Bir Hint Fakirinin Olağanüstü Yolculuğu filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.