Faizsiz ev sisteminde yeni dönem

Faizsiz ev sistemine yönelik yeni bir düzenleme için harekete geçildi. Bu düzenleme ile şirketlere en az 100 milyon TL sermaye şartı gelecek. Şirketler Finansal Kurumlar Birliği'ne katılacak. Toplanan paralar ise amacı dışında kullanılmayacak.

Faizsiz ev sisteminde yeni bir dönem başlıyor. Yasalaşma kararının alındığı düzenleme ile şirketlere en az 100 milyon TL sermaye şartı gelecek.

Şirketler Finansal Kurumlar Birliği'ne katılacak. Toplanan paralar amacı dışında kullanılmayacak. Bu kurumlar 'Tasarruf Finansman Şirketleri' olarak adlandırılacak.

FAİZSİZ EV SİSTEMİ NEDİR?

Ev alma ve ev satma işlemlerinin yükselen trendi 'faizsiz katılım' sistemine devlet güvencesi geliyor. Faizsiz ev alım sistemi katılım yöntemi ile yaklaşık 250 bin vatandaşın tercih ettiği ve bankalara ya da faize parasını kaptırmadan bir evi kendi değerinde ve ayırdığı bütçenin tamamı eve gidecek şekilde işleyen bir sistem.

Faizsiz ev sisteminde yeni dönem ile ilgili etiketler konut yasa faizsiz ev Tasarruf Finansman Şirketleri
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.