FAİZSİZ, DÜŞÜK TAKSİTLERLE NASIL EV VE ARABA SAHİBİ OLUNUR?

Katılımevim, FuzulEv ve Eminevim gibi birçok firma kişilerin faizsiz, düşük taksitlerle gayrimenkul ve araç sahibi olmasına olanak sağlıyor. SuperHaber muhabiri Zeynep Gizem Er, bu yasal yöntem doğrultusunda tüketici haklarını, firma şartlarını ve olanakları sizler için anlattı.

Y.Gizem Er
Y.Gizem Er

Maddi birikimi olmayan bireyler, ev ve araba sahibi olmak için bankalar gibi mevzuat kurallarına göre kurulmuş farklı yasal kurumlardan yararlanabilir. Bankalardan çekilen kredi miktarının neredeyse 2-3 katına çıkan geri ödeme tutarları sebebiyle krediye başvurmak istemeyen alıcılar için ise faizsiz, düşük taksitlerle ev sahibi olmalarına yardımcı olan birçok firma bulunuyor. Sektörün güvenilir firmalarının başında Katılımevim, FuzulEv ve Eminevim gibi kuruluşlar geliyor. Firmalardan çekilişe katılarak ya da çekilişsiz uygun modellerle istediğiniz evi istediğiniz süreçte teslim alabiliyorsunuz. Üstelik taksitlerinizi öderken de faiz ödemiyorsunuz. Firmalar sağladığı olanaklarla her ay binlerce ailenin hayaline kavuşmasına olanak sağlıyor.

FAİZSİZ, DÜŞÜK TAKSİTLERLE NASIL EV VE ARABA SAHİBİ OLUNUR?

Düşük taksitlerle nasıl ev sahibi olunur? Sistem nasıl işler? Nasıl başvurulur? Taksitlerde artma ya da azalma olur mu? Bekleme süresi ne kadar? Ne zaman teslim alınır?

İşte düşük taksitlerle, faizsiz gayrimenkul ve araba sahibi olmanın şartları!

Videonun tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

FAİZSİZ, DÜŞÜK TAKSİTLERLE NASIL EV VE ARABA SAHİBİ OLUNUR? ile ilgili etiketler fuzulev eminevim Katılımevim Faizsiz Konut

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.