"Faizi indirmeye devam edeceğiz" diyen Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Daha da düşecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Giresun'da faiz indirimi mesajı geldi. "Faizi indireceğiz ve indiriyoruz. Bilin ki enflasyon da inecek, daha düşecek." diyen Erdoğan, "Milletimden bu yolda bizimle beraber yürümelerini istiyorum. Yakında ekonomide bir başarıya imza atacağız. Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokamadan bize yediğimiz her lokma zehirdir." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çotanak Spor Kompleksi, Aksu Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Doğalgaz Dağıtım Hattı Altyapı Projesi ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde konuştu. 

"YAKINDA EKONOMİDE BİR BAŞARIYA İMZA ATACAĞIZ"

"Faizi indireceğiz. Daha da indireceğiz. Enflasyon iniyor daha da inecek" diyerek faiz indirim mesajı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimden bu yolda bizimle beraber yürümelerini istiyorum. Yakında ekonomide bir başarıya imza atacağız. Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokamadan bize yediğimiz her lokma zehirdir." ifadelerini kullandı. 

 

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının faiz indirimi bölümü;

"Yaşadığınız sıkıntıları, fedakarlıkları görmezden gelmiyoruz. Hepsinin de farkındayız, yakından takip ediyoruz. Çözümlerini arıyor, buluyoruz. Aralık ayının 20'sine kadar döviz kurunda yaşanan suni dalgalanmanın önünü nasıl kestiğimizi biliyorsunuz.

Bu iş milletimize ciddi zarar verecek bir yere doğru gidiyor, hemen tedbirlerimizi aldık, kuru tekrar istikrara kavuşturduk. Enflasyonun ciddi yük olduğunu biliyoruz, görüyoruz. Faizle mücadelemi biliyorsunuz. Faizi indireceğiz ve indiriyoruz. Bilin ki enflasyon da inecek, daha düşecek. Asgari ücrette verdiğimiz sözü tuttuk. 4250 liraya çıkardık. Memur ve emekli maaşlarına kadar gelirlerde yaptığımız yüksek oranlı artışlarla insanımızı enflasyona ezdirmedik."

 

 

"Faizi indirmeye devam edeceğiz" diyen Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Daha da düşecek! ile ilgili etiketler Erdoğan faiz İndirim
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.