Hem ağlarım hem giderim...

CHP Ekonomi Masası, parti sözcüsü Faik Öztrak'ın başkanlığında Nevşehir'e doğru yola çıktı. Yolculuk sırasında sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Öztrak, güzergah için tercih ettiği Ankara-Niğde Otoyolu'nu eleştirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin ekonomi modelini tüm vatandaşlara anlatılması için 20 vekile talimat vererek Türkiye turunu başlattı. Bu kapsamda ziyaretler sürerken, son durak Nevşehir oldu.

HEM GİTTİ HEM ELEŞTİRDİ

Ankara'dan Nevşehir'e giderken Ankara-Niğde Otoyolu'nu tercih eden CHP Sözcüsü Faik Öztrak, hem ekonomiyi hem de Türkiye’nin ilk akıllı otoyolu olarak duyurulan Ankara-Niğde Otoyolu'nu eleştirdi.

 Yapılan yolu beğendiğini belirten Öztrak, "Burada kamyon, otobüs, TIR görmek zor. Gayet güzel bir otoyol ancak bu kadar az kullanılmasının nedeni geçiş ücretleri çok yüksek" dedi.

Hem ağlarım hem giderim...

Çektiği videoyu Twitter hesabından paylaşan Öztrak, "CHP Ekonomi Masası Nevşehir yolunda. KÖİ ile yapılmış otoyollarda fahiş ücretler kamyon ve TIR taşımacılığına darbe vuruyor. Sonra “Şehirlerde neden ucuza patates, soğan yiyemiyoruz?” sorusuna yanıt aranıyor. Çare KÖİ ile yapılan otoyol, köprü ve tünel ücretlerinin düşürülmesi." ifadesini kullandı.

Hem ağlarım hem giderim... ile ilgili etiketler CHP Faik Öztrak video Nevşehir

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.