Fahriye'nin hayali gerçek oluyor... Son 10 gün!

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, 29 Haziran'da evlenip, düğün sonrası balayı için Maldivler'e uçacak. Uzun süredir müstakbel eşiyle Maldivler'e gitmek için elinden gelen her şeyi yapan Fahriye Evcen, Özçivit'in yoğunluğu yüzünden bu hayalini gerçekleştirememişti. Evcen, hayalindeki romantik Maldivler tatili için artık gün sayıyor.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen sonunda balayı tercihlerini kesin olarak belirledi. 29 Haziran'da evlenecek olan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, balayı için Maldivler'e gidecek. Ünlü çift, sadece dört gün tatil yapacak.

Yaklaşık üç yıldır birlikte olan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, 29 Haziran'da nikâh masasına oturacak. Halim Paşa Yalısı'nda yaklaşık 500 kişinin katılacağı düğünün ertesi günü ünlü çift balayı için Maldivler'e uçacak.

eyrtwqte

Fahriye'nin hayali gerçek oluyor... Son 10 gün! ile ilgili etiketler Fahriye Evcen Burak Özçivit Balayı nikah maldivler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.