Fahriye Evcen'in pozlarına beğeni yağdı

Güzel oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medya hesabından siyah elbiseli pozlarını paylaştı. Oyuncunun saçlarıyla açılan dekoltesini kapattığı pozlara kısa sürede çok sayıda beğeni geldi. Ünlü oyuncunun hayranları pozları adeta yorum yağmuruna tuttu.

2017 yılında Burak Özçivit ile nikah masasına oturduktan sonra ekranlara ara veren başarılı oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem olmaya devam ediyor.

POZLARINA BEĞENİ YAĞDI

Instagram'da 11,4 milyon takipçisi bulunan Fahriye Evcen, son olarak siyah abiye bir elbiseyle verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan güzel oyuncunun paylaşımı dakikalar içinde beğeni yağmuruna tutuldu.

İşte Evcen'in sosyal medya hesabından paylaştığı o pozları;

Fahriye Evcen'in pozlarına beğeni yağdı

Fahriye Evcen'in pozlarına beğeni yağdı - Resim : 2

Fahriye Evcen'in pozlarına beğeni yağdı - Resim : 3

Fahriye Evcen'in pozlarına beğeni yağdı ile ilgili etiketler Instagram Fahriye Evcen Burak Özçivit oyuncu Sosyal Medya paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.