Fahriye Evcen'in babası Ramazan Evcen kimdir? Ramazan Evcen neden öldü?

Fahriye Evcen'in babası Ramazan Evcen kimdir? Ünlü oyuncu Fahriye Evcen'in babası Ramazan Evcen yaşamını yitirdi. Ramazan Evcen, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ramazan Evcen'in hastalığı neydir? Detaylar haberimizde...

Fahriye Evcen'in babası Ramazan Evcen kimdir? Son dakika gelen habere göre Fahriye Evcen'in babası Ramazan Evcen hayatını kaybetti.

Fahriye Evcen’in kanser hastalığı ile mücadele eden babasının hastalığı geçen yılın son ayında yeniden nüksetmişti. Kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile evli Fahriye Evcen, babasının kanser hastalığının nüksetmesiyle kahrolmuş uzun bir süre ortalarda görünmemişti.

Fahriye Evcen'in babası Ramazan Evcen kimdir? Ramazan Evcen neden öldü?

Baba Ramazan Evcen’in iki yıl önce hastalığı nedeniyle midesinin bir kısmı ameliyatla alınmıştı. Ramazan Evcen bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Fahriye Evcen'in babası Ramazan Evcen kimdir? Ramazan Evcen neden öldü? ile ilgili etiketler Fahriye Evcen Son dakika baba Ramazan Evcen
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.