Fahriye Evcen'den koronavirüs yorumu! ''Yoruldum''

Oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medya hesabından yaptığı koronavirüs paylaşımıyla takipçilerinin dikkatini çekti. Ünlü oyuncu tüm dünyayı etkisi altına alan virüsle ilgili hislerini, ''Yoruldum, dinlenmeye ihtiyacım var'' sözleriyle ifade etti.

Oyuncu Burak Özçivit ile Haziran 2017'de evlenen Fahriye Evcen, geçen yıl nisan ayında ilk oğlu Karan'ı kucağına almıştı. Doğum yaptıktan sonra setlere ara veren güzel oyuncu, son olarak koronavirüsle ilgili bir paylaşımda bulundu.

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, Instagram hesabından koronavirüs hakkında hissettiklerini şu sözlerle aktardı:

  Fahriye Evcen'den koronavirüs yorumu! ''Yoruldum''

"Evren yani aslolan evimiz veya başka bir güç insanlığa bir şeyler anlatmaya çalışıyor, bizi evlerimize hapsederek… ‘yoruldum dinlenmeye ihtiyacım var’ diyor.

 

 

Fahriye Evcen'den koronavirüs yorumu! ''Yoruldum'' ile ilgili etiketler Fahriye Evcen Burak Özçivit Koronavirüs Korona coronavirüs covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.