Fahriye Evcen ve Burak Özçivit boşanıyor mu?

Türk magazin dünyasının en gözde çiftleri arasında yer alan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit hakkında bomba bir iddia atıldı. Söz konusu iddiaya göre, Evcen ve Özçivit evliliklerini bitirme kararı aldı. Yapılan haberlerin ardından ünlü çiftin hayranları merakla Evcen ve Özivit'in boşanıp boşanmayacağını araştırmaya başladı. peki, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit boşanıyor mu? Ayrıntılar haberimizde...

Alparslan Büyük Selçuklu isimli diziyle ekrana dönmeye hazırlanan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin boşanma kararı aldığı iddia edildi. Ayrılık iddialarını duyan ünlü çiftin hayranları, Evcen ve Özçivit'in boşanma kararı alıp almadıklarını araştırmaya başladı. Peki, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit boşanıyor mu? Detaylar haberimizde... 

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit boşanıyor mu?

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ile ekrana dönen Fahriye Evcen eşi Burak Özçivit'le ayrılacakları yönündeki iddialar sonrası sessizliğini bozdu.

Dizi çekimleri için sürekli sette olan Fahriye Evcen hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Dedikodulara göre Fahriye Evcen ve Burak Özçivit ikilisinin anlaşamadığı ve ayrılık kararı aldıkları iddia edildi.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit boşanıyor mu? - Resim : 2

FAHRİYE EVCEN VE BURAK ÖZÇİVİT BOŞANIYOR MU?

Çıkan haberlerin ardından Fahriye Evcen, oğlu Karan ve Burak Özçivit ile oldukları bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşarak yanıt verdi. 

Söz konusu paylaşımın ardından, ortaya atılan boşanma iddialarının asılsız olduğu anlaşıldı.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit boşanıyor mu? ile ilgili etiketler Fahriye Evcen Burak Özçivit boşanma ayrılık
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.