Fahriye Evcen ile ilgili bomba iddia! Masumlar Apartmanı'ndan ayrılan Farah Zeynep Abdullah'ın yerine mi geliyor?

TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılan Oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın yerine Fahriye Evcen'in geleceği iddia edildi. İddiaların ardından konu ile ilgili Fahriye Evcen açıklama yaptı.

Psikolog Gülseren Budayıcıoğlu'nın kitabından uyarlanan, yapımcılığını OGM Pictures'in ve senaristliğini Deniz Madanoğlu ile Rana Mamatlıoğlu'nun üstlendiği TRT1'in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı, yayınlanan 37. bölümüyle sezon finali yaptı. Sezon finalinde hüzünlü sahnelerin yer aldığı diziye İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah ise veda etti.

Fahriye Evcen ile ilgili bomba iddia! Masumlar Apartmanı'ndan ayrılan Farah Zeynep Abdullah'ın yerine mi geliyor?

DRAMATİK SAHNELERE DAYANAMADIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Diziden ayrılacağı iddialarıyla sık sık gündeme gelen 31 yaşındaki oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın senaryodaki ağır dramatik sahnelere dayanamadığı ileri sürülmüştü. Dizide geçirdiği kaza sonucu Han’ın kollarında ölen Abdullah, Twitter hesabından bir açıklama yaparak hakkında ortaya atılan iddiaları yalanladı.



''BENİM AĞZIMDAN DUYMADIĞINIZ CÜMLELERE İNANMAYIN''

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Abdullah, iddia edildiği gibi dramatik sahnelere dayanamadığı için değil karakterinin hikayesi bittiği için ayrıldığını belirterek "Benim ağzımdan duymadığınız cümlelere inanmayın. İnci'nin yolculuğu burada bitti. Dizi bitene kadar kalbim hep ekiple olacak" ifadelerini kullandı.

Fahriye Evcen ile ilgili bomba iddia! Masumlar Apartmanı'ndan ayrılan Farah Zeynep Abdullah'ın yerine mi geliyor? - Resim : 2


ABDULLAH'IN YERİNE EVCEN'İN GELECEĞİ İDDİA EDİLDİ

Masumlar Apartmanı dizisinin başrollerinden Farah Zeynep Abdullah'ın diziden ayrılmasıyla yerine bir süredir ekranlardan uzakta olan Fahriye Evcen'in geleceği iddia edildi.

Fahriye Evcen ile ilgili bomba iddia! Masumlar Apartmanı'ndan ayrılan Farah Zeynep Abdullah'ın yerine mi geliyor? - Resim : 3

EVCEN İDDİALARI YALANLADI

Fahriye Evcen bir arkadaşının doğum günü kutlamasına katıldı. Çıkışta şıklığıyla dikkat çeken Evcen Masumlar Apartmanı dizisinde rol alacağı yönündeki iddiayı yalanlayarak "Hiç öyle bir şey yok. Nereden çıktığını anlamadık ama haberlerin doğruluğu yok." açıklamasında bulundu.

SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Masumlar Apartmanı son bölümde İnci, Han'ın Naci'ye yaptıklarını öğrendikten sonra onu terk etti. Ancak Naci ve Safiye'nin anlattıklarından etkilenen İnci, Han'a geri dönmeye karar verdi. O anlarda ise Han, İnci'nin kaldığı otele doğru gitmeye başladı. Ancak hamile olduğu da ortaya çıkan İnci kullandığı araçla bir kamyona çarparak kaza yaptı. Kazayı gören Han ise arabadan indiğinde İnci'yi yerde ağır yaralı halde buldu. İnci ise son nefesini Han'ın kollarında verdi.

HAN, AKIL HASTANESİNE YATIRILDI

Dizinin final sahnesinde İnci'nin ölümünün ardından iyice dağılan Han, akıl hastanesine yatırıldı. Han, çocukluğuna dönerek hayali karakterle konuşmaya başlarken, kardeşleri Safiye ve Gülben ise Han'ı akıl hastanesinde ziyaret etti. Kardeşlerin bir araya geldiği sahne ise izleyicileri ekrana kilitledi.

 

Fahriye Evcen ile ilgili bomba iddia! Masumlar Apartmanı'ndan ayrılan Farah Zeynep Abdullah'ın yerine mi geliyor? ile ilgili etiketler Farah Zeynep Abdullah masumlar apartmanı Fahrice Evcen trt1
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.