Fahrettin Koca'dan LGS paylaşımı!

Bugün gerçekleştirilecek LGS (Lise Geçiş Sınavı) sınavına girecek öğrencilere sosyal medya hesabı üzerinden başarılar dileyen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ''Eve dönüşte güzel haberler bekliyoruz'' ifadelerini kullandı.

Bakan Koca, Twitter hesabından, "Tüm yurtta sınav merkezlerine beyin göçü başladı. Saat 13.00 gibi eve dönüşte güzel haberler bekliyoruz. En zor sorular kolay gelsin." paylaşımında bulundu.

Fahrettin Koca'dan LGS paylaşımı!

BAKAN SELÇUK TAVSİYE VERDİ

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bugün yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava giren öğrencilere sınavda sosyal mesafeyi korumaları ve evde olduğu gibi rahat soru çözmeleri tavsiyesini verdi.

''SINAVDA YAPTIKLARINIZDAN ÇOK DAHA FAZLASISINIZ SİZ''

Selçuk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Günaydın çocuklarım. Sokakta oynarken nasıl koruyorsanız sosyal mesafenizi sınavda da öyle koruyun, evde ders çalışırken nasıl rahat çalışıyorsanız öyle rahat çözün soruları. Unutmayın, sınavda yaptıklarınızdan çok daha fazlasısınız siz. Başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun." ifadelerini kullandı.

Fahrettin Koca'dan LGS paylaşımı! - Resim : 2

Fahrettin Koca'dan LGS paylaşımı! ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Ziya Selçuk LGS Sınav lise geçiş sınavı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.