Fahrettin Koca: Yüz yüze eğitim bu dönemde riskli

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, merakla beklenen toplantıda kameraların karşısına geçerek 'Yüz yüze eğitim yapılacak mı?' sorusuna yanıt verdi. Koca yüz yüze eğitime geçmenin bu dönemde riskli olduğunu söyledi.

Koca milyonlarca ailenin merak ettiği mutasyon koronavirüs ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve salgının bu döneminde yüz yüze eğitimin riskli olduğunu söyledi.

Bakan Koca milyonlarca öğrenciyi ve veliyi ilgilendiren yüz yüze eğitim konusunda 'Yüz yüze eğitim yapılacak mı?' sorusuna şu yanıtı verdi:

"Bilim Kurulumuz görüşüyor. Zannediyorum bu hafta konuyla ilgili cevap vermiş olacağız.

Şu an salgının geldiği seyir vakaların, son 2 hafta bir artış içinde olduğu, mutasyonların giderek varlığını artırdığı şeklinde.

Özellikle yüz yüze eğitimin bu dönemde risk teşkil ettiğini şimdiden söyleyebilirim.

Yüz yüze eğitime geçecek özellikle ilköğretim okulları için MEB'den listeleri almış olduk.

Muhtemelen ay sonuna doğru öğretmenlerimizi de, özellikle eğitim başlanacak sınıflar için söylüyorum, aşılama takvimi başlamış olacak."

 

Fahrettin Koca: Yüz yüze eğitim bu dönemde riskli ile ilgili etiketler Sağlık Bakanı yüz yüze eğitim Açıklama kovid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.