'Karşılığı elbette bu değil, biliyorum'

Sağlık çalışanlarına yapılan ek ödeme süresi pandemi nedeniyle 3 ay daha uzatıldı. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Canla başla verilen mücadelenin karşılığı elbette bu değil, biliyorum" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren ve detayları Sağlık Bakanlığı tarafıntan belirlenecek olan ek ödeme yönetmeliği ile ilgili olarak açıklamada bulundu.

Bakan Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sağlık çalışanlarımıza yapılan ek ödeme süresi pandemi nedeniyle 3 ay daha uzatılmıştır. Canla başla verilen mücadelenin karşılığı elbette bu değil, biliyorum" ifadelerini kullandı.

 'Karşılığı elbette bu değil, biliyorum'

3 AY EK ÖDEME

Sağlık Bakanlığınca yapılan yeni düzenlemeye göre, Bakanlığa bağlı sağlık tesislerinde görevli personele, kapsamı ve oranı Bakan tarafından belirlenmek kaydıyla 1 Ağustos 2020'den itibaren geçerli olmak üzere üç ay süreyle ek ödeme yapılabilecek.

Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Tesislerinde Görevli Personele Ek Ödeme Yapılmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

'Karşılığı elbette bu değil, biliyorum' ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Sağlık Bakanı Ödeme sağlık çalışanı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.