Fahrettin Altun'un evinin fotoğrafını çekmişti! CHP'li ismin ifadesi ortaya çıktı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflarını çekerken polis ekiplerine yakalanan CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş'ın ifadesi ortaya çıktı. Çağdaş'ın, "İnşaat var mı diye fotoğraf çektim" dediği öğrenildi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Kuzguncuk'taki evinin fotoğraflanmasıyla ilgili hakkında "özel hayatın gizliliğini ihlal" suçlamasıyla İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatılan CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş'ın dün gece ifadesi alındı.

 Özçağdaş'ın, "İnşaat var mı diye fotoğraf çektim" dediği, gerekçe olarak da "gerçekte inşaat olup olmadığını tespit etmek" olarak gösterdiği öğrenildi.

Fahrettin Altun'un evinin fotoğrafını çekmişti! CHP'li ismin ifadesi ortaya çıktı

CHP Üsküdar İlçe Başkanı'nın fotoğraflama olayı dün saat 12.50 sıralarında meydana geldi. İletişim Başkanı Altun'un Üsküdar'daki "daimi koruma" altındaki konutunun önüne bir araçla giden Suat Özçağdaş, cep telefonunu çıkarıp evin fotoğraflarını çekmeye başladı. Polislerin uyarıda bulunduğu, cep telefonu ile fotoğraf çekmeye çalışan CHP İlçe Başkanı Suat Özçağdaş, "CHP Üsküdar İlçe Başkanı olduğunu, daha sonraki günlerde tekrar gelerek fotoğraflama yapacaklarını" söyleyerek evin önünden uzaklaşmak istedi.

Koruma polislerinin "bekle" uyarısını dinlemeden de olay yerinden ayrıldı. 

 

 

Fahrettin Altun'un evinin fotoğrafını çekmişti! CHP'li ismin ifadesi ortaya çıktı ile ilgili etiketler CHP Üsküdar Fahrettin Altun İletişim Başkanı kuzguncuk
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.