Fahrettin Altun'dan önemli açıklamalar: Virüse karşı en etkili önlemleri alan ülke Türkiye

İletişim Başkanı Fahrettin Altun video konferans aracılığı ile 'KOVİD-19 Tecrübeleri ve Salgına Karşı Mücadelede Uluslararası İşbirliği' konferansına katıldı. Konferansın açılış konuşmasını yapan Altun, virüse karşı en etkili önlemleri alan ülkenin Türkiye olduğunu belirtti.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun video konferans ile 3 büyükelçi ile görüştü.

Altun Türkiye'nin koronavirüs ile mücadelesine değindi, alınan önlemler ve yapılan çalışmaları anlattı. Altun, virüse karşı en etkili önlemleri alan ülkenin Türkiye olduğuna değindi, "Virüs sınırlarımıza girmeden önlemlerimizi aldık." dedi.

Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' diyerek başlattığı yardım kampanyasının hedef alınmasına rağmen durdurulamadığını, millet ile devletin ilişkisine zarar verilemediğini söyledi.

Fahrettin Altun'dan önemli açıklamalar: Virüse karşı en etkili önlemleri alan ülke Türkiye

MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASINA REKOR BAĞIŞ

Altun yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

"Devletimizin vatandaşlarımız ile köprü olan yardımlarından rahatsız olanları biliyoruz. 1 milyon 415 bin TL kampanyamıza destekte bulunuldu. 46 milyon TL de SMS desteği yapıldı."

Fahrettin Altun'dan önemli açıklamalar: Virüse karşı en etkili önlemleri alan ülke Türkiye ile ilgili etiketler Fahrettin Altun İletişim Başkanlığı Koronavirüs Korona video konferans
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.