FAHRETTİN ALTUN'DAN DİLİPAK'A ÇOK SERT MESAJ

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak'ın AK Parti'li kadınlara yönelik iğrenç sözlerine İletişim Başkanı Fahrettin Altun kayıtsız kalmadı! Altun'un sert tepki gösterdiği Dilipak'tan ise bu sözlere karşı yeni bir "meydan okuma" geldi...

İstanbul Sözleşmesi'ni destekleyen AK Parti'li kadınlara "fahişe" diyen Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak ve kurumu, yayınladıkları yazı ve paylaştıkları mesajlarla, kamuoyuna bu büyük edepsizliğin arkasında durduklarını gösterdi.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam ise AK Parti'li kadınların hukukunu korumanın boyunlarının borcu olduğunu belirtirken, bu ifadelerle ilgili yargı süreci başlatacaklarını duyurdu.

İLETİŞİM BAŞKANLIĞINDAN NET MESAJ

İletişim Başkanı Fahrettin Altun da Abdurrahman Dilipak'ı ve Yeni Akit'i isim vermeden eleştirdiği mesajında, "Mücadelemizin merkezinde, ifade özgürlüğünün teminat altına alınması, fikirlerin özgürce dolaşımda olduğu adil bir kamusal alanın inşası vardır. Buna mukabil hiç kimsenin iğrenç hakaretlerini ifade özgürlüğü diye pazarlamasına sessiz kalmayız. Hakkımızı hep aradık. Yine ararız!" ifadelerini kullandı.

FAHRETTİN ALTUN'DAN DİLİPAK'A ÇOK SERT MESAJFAHRETTİN ALTUN'DAN DİLİPAK'A ÇOK SERT MESAJ - Resim : 2

Ancak bu eleştirilere kulak asmayan ve kadınlara yönelik ahlaksızca sözlerinden geri adım atmayan Dilipak, bu mesajdan kısa süre sonra adeta meydan okurcasına yeni bir tweet paylaştı.

Sosyal medya hesabı üzerinden, Yeni Akit yazı işleri müdürü Ali Karahasanoğlu'nun kendisini savunduğu ve "fahişe" sözünü "eleştiri" sınırlarında kabul eden köşe yazısını retweet etti.

Abdurrahman Dilipak ayrıca söz konusu paylaşımına, "Birileri balık hafızalı mı, ya da akılları yeni mi başlarına geliyor. Ali İhsan Karahasanoğlu gündemi dünden bugüne özetledi." notunu düştü.

FAHRETTİN ALTUN'DAN DİLİPAK'A ÇOK SERT MESAJ - Resim : 3

 

FAHRETTİN ALTUN'DAN DİLİPAK'A ÇOK SERT MESAJ ile ilgili etiketler AK Parti Abdurrahman Dilipak Fahrettin Altun Yeni Akit
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.