Fahrettin Altun, Kaşıkçı kararı için uluslararası medyaya seslendi!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cemal Kaşıkçı cinayeti davasında Suudi mahkemesinin attığı skandal adımı sosyal medya hesabı üzerinden değerlendirdi. Altun, ''Uluslararası medyayı da bu menfur olayı araştırmayı sürdürmeye davet ediyoruz.” dedi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından İngilizce olarak yaptığı açıklamalarda, 

“Uluslararası medya, gerçek anlamda hesap sorulana dek Kaşıkçı davasının peşini bırakmamalıdır. Düzmece yargılamanın sonucunda çıkan karar, davayı takip eden adil gözlemcilerin zekasına bir hakarettir. Bu cinayetten sorumlu olanlar er ya da geç adaletle yüzleşmelidir. Uluslararası toplum bunu unutmamalıdır!

Birçok sorunun cevabı hala yok!
Kaşıkçı’nın vahşice öldürülmesi emrini kim verdi?
Cinayeti kim işledi?
Kaşıkçı’ya ne yaptılar?
Cesedi nerede?
Suudi Arabistan’daki mahkeme kime idam cezası verdi?
Bunun bir daha olmayacağının garantisi nedir?

Bu alçak cinayet, akla gelebilecek bütün diplomatik ilkeleri çiğnemek suretiyle diplomatik bir tesiste gerçekleştirildi. Bu, hiçbir vicdana sığmayan ve kabul edilemez bir cinayettir. Nereye varırsa varsın bu davanın sonuna kadar takipçisi olacağız. Uluslararası medyayı da bu menfur olayı araştırmayı sürdürmeye davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Fahrettin Altun, Kaşıkçı kararı için uluslararası medyaya seslendi!

Fahrettin Altun, Kaşıkçı kararı için uluslararası medyaya seslendi! ile ilgili etiketler Cemal Kaşıkçı İstanbul Suudi Arabistan cinayet Fahrettin Altun İletişim Başkanlığı İletişim Başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.