Fahrettin Altun hakkındaki manipülasyona komşuları cevap verdi!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile ilgili bugün çirkin bir kampanya başlatıldı. "Altun'un boğazdaki kaçak yapıları yıkıldı" denilerek yapılan manipülatif yayınlara İletişim Başkanı'nın komşuları cevap verdi. Altun'un Kuzguncuk'ta mahalle arasında 50 metrekarelik bir evde oturduğunu belirten komşularından sanatçı Şükrüye Tutkun, yıkılan yerlerin ise Fahrettin Altun tarafından mahalleli için yapıldığını belirtti. Sanat Yönetmeni Yudum Yontan da Altun'a sahip çıkan isimler arasındaydı...

İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile ilgili bugün CHP'ye yakın medyada "Boğazdaki kaçak yapıları yıkıldı" denilerek bir haber yapıldı. 

Manipülatif haberde Boğazın ön görünüm bölgesi olduğu özellikle öne çıkartılıyordu. 

Üstelik aldığı görev nedeniyle terör örgütlerinin açık hedefi konumunda olan Altun'un evinin fotoğraf ve görüntülerinin de yayınlanmasında bir beis görülmemişti.

Haberleri spot ve başlığına bakarak okuyanlar Altun'a ait konutun Kuzguncuk'ta bir mahalle arasındaki eski bir Rum evi olduğundan habersizdi kuşkusuz. 

Ayrıca kaçak yapı inşa edildi denilen yer eskiden mezbelelik olan, tinercilerin mekanı haline gelen boş bir araziydi. Kaçak yapı denilen şey ise mahallelilerin kullanacağı bir çardak ve yanındaki sosyal donatılardı. 

 

YALANLARA ALTUN'UN KOMŞULARI CEVAP VERDİ

Altun hakkında yapılan manipülasyona en iyi cevabı ise yıllardır komşuluk yaptığı mahalleli verdi. 

Altun'un komşularından Sanatçı Şükrüye Tutkun, haberlerde yer alan bölgenin eskiden bir mezbelelik olduğunu, tinercilerin mekanı haline geldiğini anlattı. 

Altun'un eviyle ilgili iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten ve 50 metre kare gibi bir büyüklüğe sahip olan eski bir Rum evinde oturduğunu belirten Tutkun, araziye ise mahalleli için çardak gibi sosyal alanlar yapıldığını belirtti. 

2001'den bu yana yaşadığı bölgede oturduğunu belirten Tutkun, tinerciler nedeniyle korku içinde yaşadıklarını ifade etti. 

Sanat Yönetmeni Yudum Yontan ise Altun ailesini çok sevdiğini belirtirken, İletişim Başkanı'nın evi ile ilgili spekülasyonlara "eğer onun evi villaysa benim evim köşktür" diye yanıt verdi. 

 

 

 

Fahrettin Altun hakkındaki manipülasyona komşuları cevap verdi! ile ilgili etiketler Fahrettin Altun kuzguncuk şükrüye tutkun yudum yontam
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.