Kılıçdaroğlu PKK adına MİT'in kapısına da dayanır mı?

Fadime Özkan: Verdiği önergede "MİT'in Kuzey Irak'ta kaç elemanı var" diye soruyor "sivri zekalı" HDP'li. Cevap alabileceğini sanmam. Ama Kılıçdaroğlu'nun durumdan vazife çıkarmasını beklerim.

Star yazarı Fadime Özkan, bugünkü köşe yazısında HDP milletvekili Feleknas Uca'nın TBMM'ye MİT'in Kuzey Irak'ta yürüttüğü operasyonlar hakkında verdiği soru önergesini gündemine taşıdı.

HDP ile CHP arasındaki örtülü ittifaka dikkat çeken Özkan, "2013 sonrası yürürlüğe giren beyaz Türklerle, PKK'lı Kürtleri aynı potada eritme, aynı siyasi hedefe koşma projesi tam gaz devam ediyor. Gezi bunun için tertip edilmişti. Netice verdi. Taksim'in işgal günlerinden bu yana epeyce de yol alındı." ifadelerini kullandı.

Bu noktada fezleke konusunda CHP liderinden sürpriz bir adım gelip gelmeyeceğini sorgulayan Fadime Özkan, "Kılıçdaroğlu MİT'in kapısına dayanır mı?" başlığını taşıyan yazısında şu ifadeleri kullandı;

"Son zamanlarda ise eş zamanlı "şok hamleler" geliyor ittifak ortaklarından.

Muhatabında ve siyasi kamuoyunda infial yaratacak türden zorlamaların ardı arkası kesilmiyor.

Şok. Şok. Şok.

74 yaşındaki Kemal Bey Meclis kürsüsünde pespaye mimikler, küfürlü el hareketleri yapıyor!

63 yaşındaki İP'li Türkkan kameraların önünde şehit abisinin boğazına sarılıp bacısına küfrediyor!

65 yaşındaki tek kadın siyasi parti lideri Meral Hanım partili küfürbaza arka çıkıyor ve Meclis'te şeddeli küfürlerle kendi kalitesini sergiliyor!

Diğer ortak HDP'nin rijit söylemleri ise vaka-i adiyeden sayılır.

Mütemadiyen PKK'yı savunup Öcalan'a özgürlük istiyor onlar.

Ama Kılıçdaroğlu'nun "siyasi cinayetler olacak" anonsuyla girdiği yolun bir siyasi partiye itibar, itimat ve iktidar getirmeyeceği açıktır.

Bu bir siyaset olamaz.

Bunu yapan bir daha insan içine çıkamaz.

Şehit cenazesine gidemez.

Evlatları için HDP kapısında PKK'ya kafa tutan Diyarbakır annelerini ziyaret edemez.

Söz verdiğinde kendisine inanan bulamaz.

Bu olsa olsa kamikaze hareketidir. Siyaset değildir.

**

CHP'nin ruh ikizi HDP'den bir vekil, TBMM'de milletin vekilleri için tanınan bir hak ve yetkiyi kullanarak MİT'in Kuzey Irak'taki faaliyetleri hakkında bilgi istemiş!

TSK'nın ve MİT'in başarılı operasyonları sayesinde artık ne yurt içinde ne yurt dışında başlarını inlerinden çıkabiliyor PKK.

Öyle perişanlar ki terörist başları her konuşmalarında ağlıyor. Ve her konuşmalarında isim vererek HDP, İyi Parti ve CHP yöneticilerine ne yapmaları gerektiğini bildiriyor.

HDP vekili Feleknas Uca da böyle bir talimat almış olmalı ki PKK lehine istihbarat toplamaya kalkmış. Verdiği önergede "MİT'in Kuzey Irak'ta kaç elemanı var" diye soruyor "sivri zekalı" HDP'li.

Cevap alabileceğini sanmam.

Ama Kılıçdaroğlu'nun durumdan vazife çıkarmasını beklerim.

Merkez Bankası'na ve TÜİK'e yaptığı baskın gibi, PKK adına MİT'in kapısına da dayanır mı CHP lideri, ne dersiniz?

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

 

Kılıçdaroğlu PKK adına MİT'in kapısına da dayanır mı? ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu HDP CHP MİT soru önergesi fadime özkan köşe yazarları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.