Fadime hemşireden acı haber

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Kadın Doğum Servisi Sorumlu Hemşiresi Fadime Evcil kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Evcil'in bir süre önce koronavirüse yakalandığı ve bu nedenle evinde istirahatte olduğu öğrenildi. Genç hemşirenin vefatı sağlık camiasında büyük üzüntüye neden oldu.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye yeniden artan koronavirüs vakaları ile mücadele ederken, zaman, zaman sağlık çalışanlarından da üzücü haberler geliyor. .

SAĞLIKÇILAR YASA BOĞULDU!

Bakırköy Doktor Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalışan hemşire Fadime Evcil, koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından evinde istirahat ederken yaşamını yitirdi. Kalp krizi geçirdiği belirtilen genç hemşirenin vefatı çalışma arkadaşlarını yasa boğdu.

SAĞLIK EMEKÇİLERİ SENDİKASI DUYURDU!

Katıldığı koro ve futbol aktiviteleri ile çevresinde çok sevilen Fadime Evcil’in vefatını Sağlık Emekçileri Sendikası duyurdu. SES tarafından yapılan paylaşımda "Bakırköy Sadi Konuk EA Hastanesi işyeri aktivistimiz ve aynı zamanda kadın doğum servisi sorumlu hemşiresi Fadime Evcil, üç ay önce konulan Kovid-19 tanısı nedeniyle izinli olduğu sırada evinde düşmüş ve kaldırıldığı acil serviste hayatını kaybetmiştir. Fadime arkadaşımız memuriyete ilk başladığından beri SES'e üye olmuş, uzun yıllar emek mücadelesinde yer almıştır. Başta ailesi ve SES camiasi olmak üzere tüm sevenlerinin başı sağolsun. Seni unutmayacağız. Işıklar içinde uyu!" denildi.

ARKADAŞLARI SOSYAL MEDYADAN MESAJ YAZDI!

Fadime Evcil’in vefat haberi ile yıkılan mesai arkadaşları sosyal medya hesaplarından duygusal paylaşımlar yaptı.

Fadime hemşireden acı haber

Fadime hemşireden acı haber - Resim : 2

Fadime hemşireden acı haber ile ilgili etiketler hemşire vefat fadime evcil
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.