Faciadan dönüldü: Mobilya atölyesinde yangın!

Sakarya’da bulunan Mobilyacılar Çarşısında çıkan yangın itfaiyenin hızlı müdahalesi ile kontrol altına alındı. Yangın esnasında, vatandaşlar dükkanda bulunan malzemeleri kurtarabilmek için seferber oldu. Yangının, bitişiğinde bulunan boya atölyesine sıçramaması ise facianın önüne geçti.

Yangın, İstiklal Mahallesi’nde bulunan Mobilyacılar Çarşısı’ndaki yatak satışı yapan bir dükkanın ikinci katında yangın çıktı. Çatıdan gelen patlama sesleri üzerine dışarıya çıkan ve yangını fark eden dükkan çalışanları durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Konunun haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler yangına, arazöz, 13 araç ve 30 personelle müdahale etti. Alev ve dumanların yükseldiği bölgede panik oluştu, vatandaşlar sokağa döküldü. Dükkan çalışanları ve çevredeki vatandaşlar, ekiplerin müdahale ettiği yangında zarar görmeyen malzemeler için adeta seferber oldu. İkinci katta bulunan birçok malzeme yanarak küle dönerken, alt kattaki malzemeler ise kurtarıldı.

Yangının, dükkanın bitişiğinde bulunan boya atölyesine sıçramadan kontrol altına alınması ise derin bir nefes aldırdı. Maddi hasarın meydana geldiği yangın ile alakalı inceleme başlatıldı.

Faciadan dönüldü: Mobilya atölyesinde yangın! ile ilgili etiketler Yangın Sakarya
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.