Faciadan dönüldü: Freni patlayan kamyon kum tepesine çarparak durabildi!

Manisa'da su borusu taşıyan bir kamyonun frenleri, yokuş aşağı inerken patladı. Kontrolsüzce seyretmeye başlayan kamyonun sürücüsü, kamyonu yol kenarındaki bir kum tepesine çarptırarak durdurabildi ve olası bir facianın önüne geçti. Şoför ve yolcusu yaralı halde kendi imkanlarıyla hurdaya dönen araçtan indi. Yaralılar hastaneye sevk edildi.

Manisa'nın Selendi ilçesinde freni patlayan kamyonun sürücüsü aracı kum yığınına çarparak durdurdu. Kamyonun ön kısmı hurdaya dönerken sürücüyle birlikte 2 kişi yaralandı.

Sürücünün hamlesiyle olası büyük bir kazanın önüne geçildi.

YOKUŞ AŞAĞI İNEN KAMYONUN FRENİ PATLADI

Manisa'nın Demirci ilçesinden Kula ilçesine su borusu taşıyan Ersoy B.'nin (55) kullandığı 35 PY 239 plakalı özel bir şirkete ait su borusu yüklü kamyonun, Selendi ilçesinin Yukarı Tefen Mahallesi Dolaydamları mevkiinde yokuş aşağı inerken freni patladı.

SÜRÜCÜ DURMAK İÇİN YOL KENARINDAKİ TOPRAK ZEMİNE ÇARPTI

Sürücü kamyonu durdurmak için yol kenarındaki toprak zemine çarparak durdurdu. Araç hurdaya dönerken, şoför ve yanında bulunan Numan Ramazan Uysal (22), kendi imkanlarıyla araçtan yaralı olarak çıktı.

2 YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralılar olay yerine çağrılan 112 ekiplerince 2 ambulans ile Selendi Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada tedavileri yapılan iki kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Freni patlayan kamyonun şoförü, aracı toprak yığınına çarparak durdurması olası bir felaketi de önlemiş oldu

Faciadan dönüldü: Freni patlayan kamyon kum tepesine çarparak durabildi! ile ilgili etiketler Manisa kamyon fren kum tepesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.