Facia önlendi, tren seferleri durduruldu...

Denizli-İzmir arasındaki tren seferleri güvenlik nedeniyle durduruldu.

Demiryolunda meydana gelen çökmeler nedeniyle tren seferleri durduruldu. İzmir-Denizli seferini yapan yolcu treni Buharkent ile Sarayköy arasında mahsur kaldı.

Tren daha sonra Nazilli İstasyonuna geri çekildi. Olaya anında müdahale ettiklerini belirten Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, yolcu treninin geçiş güzergahında bulunan köprülerin altında çökme görülmesi nedeniyle makinistin dikkati sayesinde trenin durduğunu ve olası bir faciaya maruz kalınmadığını ifade etti.

Erol, “Ulaşıma kapanan Buharkent-Denizli karayolunu iş makineleri ile yeniden ulaşıma açtık. Şuan can kaybı ve bina hasarı yok. Kızıldere köyünde taşlar topraklar her yeri kapatmış, yollar da çökmüş durumda. Demiryollarındaki sorunu çözmeye çalışıyoruz. Köprülerin altı selden dolayı oyulmuş vaziyette. Tren geçse kaza olacaktı. Köylülerin arazileri kötü durumda. Buharkent halkımıza büyük geçmiş olsun” dedi.

Facia önlendi, tren seferleri durduruldu... ile ilgili etiketler Denizli İzmir tren seferleri durduruldu
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.