Facia gibi kaza: Ağaçlara çarpıp takla attı!

Nevşehir’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, ağaçlara çarparak takla attı. Kazada 4 kişi yaralandı. Yaralıların yakınları zor sakinleştirildi.

Nevşehir'de fazia gibi bir trafik kazası yaşandı.

ARAÇ AĞAÇLARA ÇARPARAK TAKLA ATTI

Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde Esentepe Mahallesi Ürgüp Caddesi'nde seyir halindeki 50 AAL 451 plakalı otomobil sürücüsü aşırı hız sonrasında direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan ağaçlara çarparak takla attı.

ARAÇTAKİ 4 KİŞİ YARALANDI

Kazada araç içerisinde bulunan 4 kişi yaralanırken, yaralananları çevredeki vatandaşlar otomobilden çıkarttı. Kaza yerine çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye ekibi sevk edilirken, yaralananlar Nevşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

YARALILARIN YAKINLARI ZOR SAKİNLEŞTİRİLDİ

Kazada otomobilde bulunanlardan bir kişinin yakını olay yerine gelirken, yaralı yakınını polis ve vatandaşlar güçlükle sakinleştirdi. Vatandaşları ise olay yerinden polis ekipleri uzaklaştırdı.

Facia gibi kaza: Ağaçlara çarpıp takla attı! ile ilgili etiketler Nevşehir kaza takla 4 yaralı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.