Facebook'un kurucusu Zuckerberg'in serveti 100 milyar doları aştı

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, şirketin hisselerinin değer kazanmasının ardından kişisel servetini de katladı. Serveti ilk kez 100 milyar doları aşan Zuckerberg, bu barajı geçen üç isimden biri oldu.

Salgın döneminde milyarlarca insan ekonomik zorluklarla boğuşurken, zenginler servetlerine servet katmayı sürdürüyor.

100 MİLYAR DOLAR BARAJINI GEÇEN ÜÇ İSİMDEN BİRİ

Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg, hisselerinin değer kazanmasıyla servetini 100 milyar doların üzerine çıkardı. Zuckerberg, böylece Amazon CEO'su Jeff Bezos ve Microsoft'un kurucusu Bill Gates ile birlikte bu barajı aşan üç isimden biri oldu.

Zuckerberg'in Facebook'ta yüzde 13 hissesi var.

Facebook, çarşamba günü TikTok'a rakip olacak bir uygulama çıkarmıştı. Facebook'un sahibi olduğu Instagram üzerinden kullanılabilecek Reels'in tanıtılmasından sadece bir gün sonra şirketin hisseleri yüzde altı oranında yükseldi.

Bloomberg'e göre Zuckerberg'in kişisel serveti bu yıl 22 milyar dolar arttı.

Facebook'un kurucusu Zuckerberg'in serveti 100 milyar doları aştı ile ilgili etiketler Mark Zuckerberg Facebook Para Dolar servet 100 milyar dolar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.