Facebook'un alan adı satışa çıkarıldı mı? Çalışanlar şirkete alınmadı

Dünya genelinde 4 saattir erişimin sağlanamadığı Instagram, Facebook ve WhatsApp'taki sorun devam ederken, Facebook'un hisseleri yüzde 5'in üzerinde değer kaybetti. 1.5 milyon Facebook kullanıcısının kişisel verilerinin hacklendiği iddialarının ardından çalışanların şirkete giremediği gelen bilgiler arasında... Facebook'un alan adının da çalındığı ve satışa çıkarıldığı öne sürüldü.

Akşam saatlerinden bu yana sosyal medya platformları Whatsapp, Instagram ve Facebook'a dünya genelinde erişim sağlanamıyor. Facebook'un İletişim Direktörü Andy Stone, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, mümkün olan en kısa sürede her şeyin normale dönmesi için çalıştıklarını duyurmuştu.

Facebook muhbiri olarak ortaya çıkan şirketin eski çalışan Frances Haugen'in ciddi suçlamalarla dolu açıklamaları ve erişim sorunu nedeniyle şirketin hisseleri yüzde 5'in üzerinde değer kaybetti.

1.5 MİLYON KULLANICININ VERİLERİ SATIŞA ÇIKARILDI MI?

Diğer yandan 1.5 milyon Facebook kullanıcısının kişisel verilerinin popüler hackleme forumlarında satışa çıkarıldığı haberleri gelmişti ki, New York Times'ın teknoloji muhabiri Sheera Frenkel, Twitter'dan bombayı patlattı.

ÇALIŞANLAR ŞİRKETE ALINMADI

Sheera Frenkel, Facebook'un binalarına girmek isteyen çalışanların kapıdan içeriye giremediklerini yazdı. Haberi Facebook'ta çalışan bir arkadaşıyla yaptığı telefon görüşmesine dayandıran Frenkel, çalışanların kartlarının kapıları açmadığını bildirdi.

ALAN ADI ÇALINIP, SATIŞA ÇIKARILDI İDDİASI!

Facebook'un alan adının da çalındığı ve satışa çıkarıldığı öne sürüldü. Bunun üzerine Facebook'un satılacağı iddiaları da ortaya atıldı. Son iddialarla ilgili henüz Facebook'tan bir açıklama yapılmadı.

Facebook'un alan adı satışa çıkarıldı mı? Çalışanlar şirkete alınmadı ile ilgili etiketler Facebook hacklendi erişim sorunu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.