Facebook, Ramazan'da iyilik dağıtacak

Ramazan ayına günler kala dünyaca ünlü sosyal medya platformu Facebook #Monthofgood (#İyilikZamanı) hareketini başlattı. Facebook iyilik kampanyasını Ramazan'a özel olarak duyurdu.

Artık insan hayatının bir parçası olan sosyal medyanın en önemli platformlarından biri olan Facebook, Ramazan ayı boyunca insanları Facebook platformları üzerinden iyilik yapmaya ve bunu paylaşmaya teşvik eden global #Monthofgood (#İyilikZamanı) kampanyasını hayata geçiriyor.

Her gün milyonlaca insanın kullandığı Facebook iyilik hareketinin yanı sıra insanların iyilikleri paylaşmaları ve sevdikleriyle bağlantı kurmaları için yeni özellikler sunuyor. Ramazan’a özel tüm dünyada kullanıma sunulacak yeni özellikler arasında Facebook Messenger’da Artırılmış Gerçeklik arka planları, Messenger ve Instagram çıkartmalarına ek olarak Murat Kalkavan’ın illüstrasyonlarından oluşan WhatsApp çıkartmaları bulunuyor.

Facebook, Ramazan'da iyilik dağıtacak

RAMAZAN RUHUNU YAŞATALIM

Facebook Orta Doğu, Afrika ve Türkiye Bölge Başkan Yardımcısı Derya Matraş, “Bir kez daha pandemide geçireceğimiz bu Ramazan ayında, şirket olarak insanlara Ramazan’ın ruhunu devam ettirebileceğimizi, üretici yollarla geleneklerimizi canlı tutabileceğimizi ve bu zor zamanlarda birbirimize umut verebileceğimizi göstermek istiyoruz. Teknolojinin insanları ve toplulukları bir araya getirerek yeni deneyimler üretme gücünü geçtiğimiz yıl boyunca daha da iyi anladık, platformlarımızın insanların ve toplulukların bir araya gelmelerine, birbirlerine destek olmalarına ve Ramazan ruhunu yaşatmalarına yardım etmeye devam edeceğine inanıyorum” açıklamasında bulundu.

Facebook, Ramazan'da iyilik dağıtacak ile ilgili etiketler Facebook Sosyal Medya iyilik zamanı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.