Facebook hikaye arşivi nasıl kapatılır?

Facebook Hikayeler özelliği, tıpkı Instagram ve Snapchat’te olduğu gibi yüklediğiniz video ve fotoğrafların 24 saatte kaybolduğu bir özellik. Facebook hikayenizde sık sık gönderi paylaşıyorsanız, bunların bir kopyasının kaydedildiğini de bilmeniz gerekiyor. Peki Facebook Hikaye arşivi nasıl kapatılır? İşte cevabı...

Fotoğraf ve videolarınızın 24 saat sonra kaybolacağını düşünerek paylaştığınız içerikler, Hikaye Arşivin bölümünde kopya olarak saklanıyor. Facebook Fotoğraf ve videolarınızı saklamak istemiyorsanız, bu özelliği kapatarak sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.

FACEBOOK HİKAYE ARŞİVİ NASIL KAPATILIR?

Facebook uygulamasını açtıktan sonra ekranın üstünde hikayeler bölümünü görebilirsiniz. Hikayeler bölümünün sağ üst bölümünde Arşivin butonuna tıkladığınızda, daha önce paylaştığınız içerikleri görebiliyorsunuz.

Facebook hikaye arşivi nasıl kapatılır?
Hikaye Arşivin bölümüne girdiğinizde ekranın sağ üst bölümündeki dişli çark simgesine tıklayarak Ayarlar bölümünü açıyoruz.

Facebook hikaye arşivi nasıl kapatılır? - Resim : 2
Bu bölümde Arşive Kaydet seçeneğini kapalı konuma getirdiğinizde artık hikayelerinizin bir kopyası saklanmayacaktır.

Facebook hikaye arşivi nasıl kapatılır? - Resim : 3

Facebook hikaye arşivi nasıl kapatılır? ile ilgili etiketler Facebook hikaye gizlilik
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.